×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Wil je €20 besparen? Koop nu en gebruik onze lente coupon: Lees meer!*

×

Accessoires

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Prijs
  • Grootte
    Merk
Sorteer op:

Inlegzooltjes zijn aangenaam en comfortabel voor elk schoeisel, en laarzenhaken zijn de perfecte accesoire om je favoriete paar laarzen aan te doen.

Tonen 25 items

Inlegzolen zijn ideaal om je favoriete laarzen en schoenen het comfort, de verhoging en steun te geven die je iedere dag nodig hebt.

Doe inlegzolen in je rijlaarzen voor een kleine verhoging. Deze inlegzolen voorkomen dat de achterkant van je laars in je knie zit tijdens het paardrijden. Ze zijn zacht en gewatteerd voor een hele dag actief bewegen zonder vermoeide, zere voeten.

Laarzenhaken maken het makkelijk om je rijlaarzen aan en uit te doen.

Accessoires voor schoeisel zijn een must voor gebruik met je favoriete laarzen. Een laarzenknecht maakt het uitdoen een peulenschil, zonder te hoeven strekken of buigen en je rug te blesseren. Lussen helpen je rijlaarzen makkelijk aan te trekken. Vergeet niet een paar laarzenspanners om je hoge rijlaarzen recht en lang te houden en er nieuw uit te laten zien.

Lees meer