×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Wil je €20 besparen? Koop nu en gebruik onze lente coupon: Lees meer!*

×

Konijn

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
    Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Benodigdheden voor konijnen maken de verzorging voor je konijntje leuk en makkelijk. Schotels, waterflessen, kooien en speeltjes zijn verkrijgbaar voor je konijn. Konijnenbenodigdheden houden je huisdier gezond.

Tonen 26 items

Benodigdheden voor konijnen van Horze bieden alles wat je nodig hebt om je huisdier blij en gezond te houden.

Konijnenbenodigdheden variëren van kooien, hokken, schotels, waterflessen en speeltjes om je konijnenhuisdier veilig en gezond te houden. Het houden van een konijn vereist meer dan een berg wortels; laat Horze je helpen om de woonplek van je huisdier uit te rusten met de essentiële onderdelen om je konijn gezond te houden. Speeltjes en vermaak zijn leuke manieren om je konijn blij en speels te maken, en stimuleren oefening en activiteit. Kooien zijn er in maten en vormen die passen bij je konijn en jouw beschikbare ruimte.

Konijnenbenodigdheden maken het verzorgen van je huisdier leuk en gemakkelijk.

Voeding en verzorging van je huisdier met benodigdheden van Horze. Schotels voor voer en waterflessen speciaal ontworpen voor konijnen zijn noodzakelijk voor optimale gezondheid en comfort. Doe een paar speeltjes in zijn kooi, en je konijn is vrolijk en tevreden. Dagelijkse aandacht houdt je konijn vriendelijk gezind. Zorg voor zijn gezondheid met regelmatig onderzoek van de dierenarts en nagelknippen, en je konijn leeft jarenlang een blij leven.

Lees meer