×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Ontvang 15% korting op alle Back on Track producten! Shop nu

×

Oornetje

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
    Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Oornetjes beschermen de gevoelige oren van je paard tegen afleidingen van lawaai en laten hem zich concentreren op zijn taak tijdens de wedstrijd. Deze oornetjes zijn stijlvol en duurzaam.

Tonen 59 items

Oornetjes voor paarden nemen afleidingen door lawaai weg en zien er spectaculair uit in de wedstrijdring.

Doe een trendy oornetje aan het hoofdstel van je paard om afleidingen door vuil en lawaai weg te houden bij je paard tijdens de training of in de wedstrijd. Dun katoen of gaas bedekking beschermt de oren van je paard van uitwendige elementen die kunnen afleiden en laten schrikken tijdens intensieve training. Deze netjes voorkomen hoofdschudden en andere frusterende slechte gewoontes voor een plezierigere rit. Oornetjes zijn een goede optie om paarden blij en gefocust te houden. Gehaakte oornetjes in kleuren om het hoofd van je paard er goed uit te laten zien en die matchen met je collectie, met voldoende ventilatie voor comfort tijdens het werk. Bies en extra details tonen een mooie afwerking. Oornetjes voor paard kunnen worden voorzien van monogram voor een exclusieve uitstraling en sommigen hebben zelf strass steentjes en satijn afgewerkt touw.

Oornetjes beschermen de gevoelige oren van je paard en laten hem zich concentreren op zijn werk.

Oornetjes voor paard zijn een onmisbaar artikel voor de wedstrijd om je paard te beschermen tegen afleidingen. Bewaar zijn focus met een wedstrijd oornetje een geef elegantie aan zijn uitrusting. Deze paarden oornetjes verminderen ook lawaai door het publiek en beperken afleidingen in de wedstrijdring tot een minimum terwijl ze een fraaie uitstraling geven. Match het oornetje van je paard met de rest van zijn garderobe en zadeldek voor een gepolijste verschijning. Licht katoen en gaas gecombineerd met gehaakte stof zijn eenvoudig te wassen en zien er als nieuw uit met eenvoudig in onderhoud materialen. Kies uit ontelbare kleurenvariaties en voeg een geborduurd monogram toe voor meer stijl.

Lees meer