×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Nu: 50% korting op geselecteerde producten! Shop nu |

×

Uitrijdekens

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
    Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Lendedekens bieden een beschermende laag warmte voor de lendenen van je paard, zodat je bij koel weer kan paardrijden zonder dat je paard verkouden wordt.

Tonen 45 items

Lendedekens houden de rug van je paard warm tijdens paardrijden in koud weer.

Doe een zachte warme lendedeken op de rug van je paard bij fris weer en bescherm zijn lendenen en rug tegen de weersomstandigheden. Lendedekens zijn ontworpen voor bewegingsvrijheid bij de schouders met behoudt van warmte door de lendenen en rug. Onze lendedekens zijn beschikbaar in diverse stijlen en stoffen zoals fleece gevoerd en waterafstotend of lichtgewicht wol en fleece. Paardrijdekens bieden extra bescherming voor extreem weer en hebben een uitsnede voor het zadel maar beschermen het gehele lichaam. Deze stijl van paardrijdekens bedekken de schouders en kunnen worden gecombineerd met een hals voor nog meer warmte. Een walker deken is ontworpen voor gebruik tijdens longeren of in de stapmolen, en bedekt het lichaam, maar laat de schouders vrij bewegen. Lendedekens laten je bij elke temperatuur paardrijden terwijl het comfort van je paard en rust voor de ruiter verzekerd zijn.

Lees meer