×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Nu: 50% korting op geselecteerde producten! Shop nu |

×

Frontriemen

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
    Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Frontriemen zijn beschikbaar in stijlen die aan iedere wens tegemoetkomen. Geef wat extra glinstering aan je paard met een bling frontriem of modieuze dressuurfrontriem om je look te verfraaien.

Tonen 55 items

Frontriemen zijn een snelle, makkelijke manier om het uiterlijk van je hoofdstel te veranderen met leuke stijlen en designs.

Frontriemen met hoogwaardige details en verfraaiingen bieden de mogelijkheid om je effen, leren frontriem te verwisselen voor een leuk, modieuze of show frontriem. De frontriemen van Horze zijn beschikbaar met allerlei kleurrijke kralen, glimmende kristallen of strak ogende metalen studs voor extra glans op het voorhoofd van je paard. Kleurrijke kristallen zijn een felle toevoeging wanneer wat extra pit gewenst is in een casual ruiterhoofdstel. Dressuurfrontriemen kunnen worden verfraaid met elegante kristallen en strass steentjes voor extra glans in de wedstrijdring. Sommige Horze frontriemen hebben een u-vormig design voor een speciale touch. De verblinding van elke Horze frontriem laat het hoofd van je paard glinsteren in de zonneschijn of onder de verlichting.

Lees meer