×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Nu: 50% korting op geselecteerde producten! Shop nu |

×

Paardrijlaarzen voor kinderen

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
    Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Paardrijlaarzen voor kinderen moeten duurzaam en comfortabel zijn, en er goed uitzien. Hoge rijlaarzen voor kinderen zijn ontworpen om kinderen te passen.

Tonen 23 items

Paardrijlaarzen voor kinderen zijn er in allerlei varianten, en opgroeiende jonge ruiters houden van rijlaarzen.

Rijlaarzen voor kinderen zijn de volgende stap naar serieus meedoen in de wedstrijd. Jodhpurs zijn zeer geschikt voor kinderen en jonge ruiters, maar tieners hebben rijlaarzen nodig om verder te komen in de paardrijwereld. Horze biedt fraaie rijlaarzen voor tieners met de look & feel van een volwassenlaars, maar in de maat die tieners en jonge ruiters nodig hebben.

Rijlaarzen voor kinderen zijn de volgende stap om verder te komen in de showwereld.

Kies rijlaarzen van prachtig leder als je tiener de jodhpur fase is ontgroeid. Deze elegant rijlaarzen ondersteunen en zien er onberispelijk uit in de wedstrijdring. De rits achter en druksluiting van de rijlaarzen zorgen ervoor dat je ze makkelijk aan- en uit kunt doen, en je krijgt extra steun bij de enkel en onderbeen die jodhpurs en minichaps niet kunnen bieden. Anti-slipzolen en vochtafvoerende voering bieden comfort en veiligheid voor de actieve tiener. Geef de opgegroeide ruiter stijlvolle rijlaarzen voor de volgende stap in haar paardrij carrière.

Lees meer