Beveiligingsbeleid

Bij Horze weten wij dat het voor u belangrijk is dat uw creditcardgegevens veilig zijn. Daarmee is het zeer belangrijk voor ons. Wij gebruiken Secure Socket Layer (SSL) 128 bit versleutelingstechnologie om uw online gegevens te beschermen.

Hoe weten wij zeker dat de gegevens veilig zijn?

Wij gebruiken de laatste versleutelingstechnologie (Secure Socket Layer of SSL) om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. De gegevens die u geeft als u een bestelling plaatst zijn versleuteld (of gecodeerd) door een veilige server voor maximale beveiliging. Deze codering maakt het zeer moeilijk voor iemand om uw gegevens te bereiken wanneer het door ons bestelsysteem gaat.

Bepaalde browsers laten geen communicatie toe door beveiligde servers. In dat geval kunt u geen online bestelling plaatsen. Als u problemen heeft om online een bestelling te plaatsen, kunt u uw shopping pagina uitprinten en uw bestelling per telefoon plaatsen op +358 3 8720 681. Merk op dat er kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Om de beveiliging van uw computer te controleren kijkt u linksonderin als u Netscape gebruikt of rechtsonderin als u Internet Explorer gebruikt. Als u een ongebroken sleutel of een gesloten slot ziet, is de versleutelingstechnologie actief en is de server veilig. U kunt de beveiliging ook controleren door de adresregel van uw browser te bekijken; als u een beveiligde server binnengaat zijn de eerste letters van de URL "https".

Wat als jullie naar een andere site linken?

Onze website kan links bevatten naar andere websites die wij niet controleren. De aanbieders van diensten die onze website beheren zijn evenmin verantwoordelijk voor deze gelinkte websites, hun inhoud of het optreden van de aanbieders van zulke sites. Wij raden u aan het privacy- en veiligheidsbeleid en de algemene voorwaarden te lezen voor de websites waar u gebruik van maakt.

Moet ik de beveiliging inschakelen als ik wil winkelen?

De beveiliging is standaard altijd aan. U hoeft niets te doen om te kunnen winkelen. Op "Afrekenen" klikken is alles wat u moet doen om het afrekenproces te starten.

Hoe weet ik of ik verbonden ben als ik mijn bestelling start?

Wanneer u hebt geklikt op "Ga naar kassa" knop zal uw browser zoeken naar een digitaal certificaat om te bevestigen dat het met onze website communiceert. Als een positief ID is gemaakt, zal uw bestelling beveiligd voortzetten.

Zijn alle pagina's op jullie website beveiligd?

De meeste pagina's op onze website geven informatie over Horze en onze producten. Deze informatie is vrij toegankelijk, en er is geen reden om deze pagina's te beveiligen. De pagina's die wij beveiligen zijn die waarop de aankoop wordt gedaan, zoals het beheer van uw account, het controleren van de bestellingsstatus of het "Afrekenen" gebied. Voorbeeld: het hele afrekenproces – vanaf de introductie tot de definitieve bevestiging – is in zijn geheel beveiligd.

Zijn mijn gegevens veilig als deze over het internet worden verzonden?

Al uw gegevens zijn versleuteld voordat deze over het internet worden verzonden. De gegevens worden pas gedecodeerd nadat ze op onze veilige servers zijn aangekomen.

Toestemming
Wij nemen de privacyrechten van de gebruikers van deze site zeer serieus. Dit privacybeleid legt aan u uit hoe bepaalde gegevens van u worden verwerkt.