×
×

Nieuw bij Horze?

Als nieuwe klant willen we je graag welkom heten met 30% korting. Probeer ons nu, en krijg 30% korting op je eerste order!

Gebruik couponcode: HZWELCOME

*€ 50,- is het minimum bestelbedrag. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Finn-Tack, Pharmacare en B Vertigo! Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons.

Nu: 50% korting op geselecteerde producten! Shop nu |

×

Vrije tijd of stal

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Prijs
  • Grootte
    Merk
Sorteer op:

Stallaarzen bieden steun en comfort voor je dagelijkse werkzaamheden bij de stal en bieden duurzaam, veilig schoeisel voor je werk rond de stal.

Tonen 44 items

Elke ruiter heeft het perfecte paar stallaarzen nodig voor werkzaamheden in de stal of dagelijks gebruik.

Stallaarzen zijn een must-have artikel om te dragen in de stal bij het uitmesten of vegen van de vloer. Waterdichte en geïsoleerde modellen houden je voeten warm en droog tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden rondom de stal. Spaar je jodhpurs of rijlaarzen voor het paardrijden, en houd je voeten aangenaam met vakkundig gemaakte laarzen, die speciaal zijn ontworpen voor de soms vieze wereld van paardenverzorging. Modellen met veters, korte rits, of zelfs waterdichte rubber laarzen zijn ideaal voor al je wensen. Sommige Horze stallaarzen hebben zelfs een hiel voor paardrijden in de winter. Laarzen met stalen neuzen beschermen je voeten rondom de machines op de boerderij, of als een zware hoef op je gevoelige voet stapt. Stal- en vrijetijdslaarzen van Horze zijn stijlvol en functioneel.

Lees meer