Koop Acavallo paardenspullen nu online | horze.nl
null
Acavallo

Acavallo

13 items
Koop Acavallo op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Acavallo werd in 2003 opgericht door Mauro Benetti en Monica Speroni, partners in het dagelijkse leven en in het werk. Dankzij hun passie en deskundigheid op het gebied van de paardensport en de wedstrijdsport werd Acavallo al snel een succesvol bedrijf in de sector en staat het Internationaal bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Acavallo heeft een 360° kennis van technisch materiaal om zo de beste producten voor je paard te kunnen ontwikkelen.

Het paradepaardje van het merk is een therapeutische gel, vergelijkbaar met producten die in de gezondheidssector worden gebruikt. De combinatie van deze gel met verschillende natuurlijke en zeer technische materialen komt samen in een collectie Acavallo gelpads en zadelonderleggers welke gunstig zijn voor het welzijn van je paard en deze optimale bescherming geven waardoor prestaties positief worden beïnvloed.

Acavallo stijgbeugels zijn eveneens razend populair. Ze zijn gemaakt van aluminium in combinatie met speciaal polyamide materiaal. Het moderne model is zeer comfortabel en geeft optimale grip. Acavallo veiliheidsbeugels zullen bij een eventuele val open gaan waardoor de ruiter niet in de beugels kan blijven hangen.