« Terug / Merken / Roeckl

Roeckl ROECKL Milton paardrijhandschoenen

€ 39,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 3 )

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Black/Black
Black/Black ROECKL Milton paardrijhandschoenen
Dark Brown ROECKL Milton paardrijhandschoenen
WH/AB ROECKL Milton paardrijhandschoenen
Maattabel
Maat cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

In een oogopslag wordt al duidelijk dat de Milton zich van de rest onderscheidt. Hoe? Omwille van het ontwerp zonder sluiting met de brede elastische strook aan de pols. Het past niet alleen bij de kleur van de rug van de handschoen - het verzekert ook dat de handschoen behaaglijk aansluit rond de pols. Toch is elke handschoen uniek: het ROECKL opschrift en het ROECKL hand logo worden elke keer individueel aangebracht. De aansluitende en sportieve look van dit model wordt benadrukt door de strakke lijnen op de rug van de handschoen gemaakt van ROECK-GRIP® en micro-gaasstof. Blikvanger: het kenmerkende hand logo en de discrete, reflecterende strepen in glanzend zilver of goud. Maar deze handschoen heeft meer te bieden dan een mooi design: de palm is uitgerust met ROECK-GRIP®, een beproefd materiaal dat zeer populair is. Dit exclusieve materiaal is zeer ademend, elastisch en soepel. Tegelijkertijd verzekert het een uitstekende grip en tactiliteit bij het hanteren van de teugels. En daarbovenop is ROECK-GRIP® ook nog touchscreen compatibel. Bovendien selecteerde ROECKL het exclusieve COMFORT CUT design voor dit model. Deze bijzonder aansluitende en comfortabele snit zorgt ervoor dat de wijsvinger niet moet aangepast worden en verzekert een uitstekende pasvorm. Handig: de MILTON is makkelijk te reinigen aangezien het in de machine mag gewassen worden op 30°C.

Technische omschrijving:

Rug van de handschoen: ROECK-GRIP®, micro-gaasstof.Handpalm: ROECK-GRIP®.Kenmerken: COMFORT CUT, wijde elastische polsband, touchscreen compatibel.

Artikelnr.: 301603

Lees recensies:

Kleur: