Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Artikelen voor knaagdieren

Knaagdierbenodigdheden maken de verzorging voor een gerbil, hamster of cavia simpel. Schotels, waterflessen, speeltjes en meer bieden vermaak en gemak voor je knagend huisdier.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
42 items

Knaagdierproducten zijn van essentieel belang om de gezondheid en het welzijn van je huisdier te verzekeren.

Kies uit ons uitgebreide aanbod artikelen om te zorgen voor je huisdier hamster, gerbil, fret, cavia en meer. Een stevige kooi met goede ventilatie is noodzakelijk om een warm, knus thuis te geven aan je knaagdier. Zorg voor een frisse ondergrond en speeltjes ter vermaak, om een veilige haven te geven aan je beestje. Speeltjes zorgen voor vermaak en voorkomen verveeldheid, en houden je huisdier dag en nacht vrolijk.

Knaagdierbenodigdheden zijn verkrijgbaar in varianten en kleuren om je beestje vrolijk en veilig te houden.

Voederbakken, waterflessen en knusse holletjes om in te slapen zijn slechts enkele van de artikelen die we aanbieden om je huisdier te verzorgen. Hamsters, gerbils, muizen, cavia's, frets en meer hebben dagelijkse verzorging nodig om een optimale gezondheid te handhaven. Houd de kooi van je huisdier schoon en speels met kleurrijke accessoires, van voederbakken tot speeltjes en meer. Fris water is eenvoudig aan te bieden met waterflessen in alle maten. Voedertijd wordt leuk met bakken in vormen, maten en kleuren die matchen met het huis van je knaagdier."