Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
  • Categorieën

Back on Track

Het bedrijf Back on Track ontwikkelt gewrichts- en spierbescherming, die worden gefabriceerd van een "keramisch textiel" die wordt verkocht onder de geregistreerde merknaam Back on Track. Het textiel bestaat uit polyester vezels en polypropyleen (voor sommige producten zijn ze gemixt met katoenvezels) met een keramisch poeder versmolten in de vezels. Het keramische geeft de stof zijn unieke eigenschappen, die lichaamswarmte reflecteren in de vorm van infrarode warmtestraling. Back on Track levert producten voor mensen, maar ook voor paarden, en is een expert op het gebied van fitheid voor paarden.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
52 items

Back on Track… omdat comfort een verschil maakt.

Dit ongelooflijke assortiment aan producten combineert innovatie met wetenschap, om je de gereedschappen aan te reiken om natuurlijke genezing en comfort te ervaren. Chinese wetenschap gecombineerd met moderne textieltechnologie creëert een proces om langegolf hittestraling te gebruiken om specifieke spiergroepen en gewrichten te bereiken om te helpen bij genezing. De therapeutische kwaliteiten van Back on Track producten maken ze ideaal voor paarden, honden en mensen. De stoffen van Back on Track producten hebben keramische vezels en deeltjes geweven in de materialen om een natuurlijke chemische reactie te creëren wanneer deze op het lichaam geplaatst zijn. Als de keramische deeltjes opwarmen door lichaamswarmte, stralen ze de warmte terug naar het lichaam, en deze gereflecteerde warmte resulteert in effectieve genezing en therapie door het gebruik van natuurlijke energie.

Back on Track is opgericht in Zweden met als uitgangspunt dat warmte-energie het lichaam kan genezen en versterken. Een speciaal keramisch poeder is in de stof van elk Back on Track product genaaid met als doel een therapeutisch resultaat. Vezels van polyester en polypropyleen zijn ontworpen om te functioneren met deze keramische poeders om warmteoverdracht te stimuleren. Het eenvoudige natuurlijke systeem bestaat al duizenden jaren in het oude China. Deze medicijn-vrije aanpak tot genezing heeft bewezen effectief en veilig te zijn, en wordt nu aangeboden in veel Back on Track producten om de kwaliteit van leven te verbeteren voor honden, paarden en mensen wereldwijd.

Paardenproducten van Back on Track bevatten dekens, bandages, onderleggers en zadeldekken. Door het creëren van natuurlijke warmte helpen deze producten je paard om natuurlijk te bewegen en zich comfortabel te voelen tijdens herstel van blessure of tijdens training. De Back on Track Gaasdeken biedt directe verlichting van pijnlijke spieren bij gebruik tijdens buitenverblijf. Wanneer het paard beweegt, verplaatst de warmte van zijn lichaam naar de deken en weer terug naar zijn spieren om op te warmen en zijn vermoeide, stijve ledematen los te maken. Een rugwarmer is ideaal voor het stimuleren van de bloedsomloop, en helpt bij problemen met bewegingsbereik. Houdt deze warmer op zijn plaats voor het paardrijden om de spieren van het paard te laten ontspannen, of gebruik het onder een traditionele deken voor een toegevoegde laag warmte en spierontspanning. Een eenvoudig, klassiek zadeldek met een speciaal geheim keramisch vezel kan rugpijn verzachten tijdens het paardrijden, en verlichting bieden van pijnlijke, vermoeide spieren. Beenonderleggers kunnen worden gebruikt tijdens training om het bloed te laten stromen naar de benen van je paard. Doe trainingsbeschermers met duurzame klittenbandsluitingen aan, en laat de warmte van de pezen van je paard de stof opwarmen, en vervolgens de warmte teruggeven om de bloedsomloop en prestaties te verbeteren. Goede opwarming is essentieel om de kans op blessures te verminderen, en laat de technologie van Back on Track producten je rit verbeteren, en je paard veilig en blij maken.

Back on Track producten voor mensen geven je hetzelfde comfort en therapeutische kwaliteiten die je paard geniet. Kniebraces, handschoenen en broeken kunnen dagelijks comfort bieden om je warm en ontspannen in het zadel of rondom de stal te laten zijn. De nekwarmer en rugsteun producten zijn ideaal om te dragen tijdens het herstellen van een blessure, of indien extra steun nodig is. Een ondersteunende brace voor warmte en zachte steun kunnen het verschil maken tussen gracieus paardrijden of paardrijden met pijn. Back on Track producten zorgen ervoor dat je ook plezier hebt in de wintermaanden. Van binnenuit verwarmende handschoenen zorgen ervoor dat je vingers niet bevriezen tijdens een rit, en laten je focussen op het belangrijkste... plezier met je paard. Een kniebrace van Back on Track geeft steun, en helpt blessures genezen, of precies genoeg warmte te bieden om vermoeide, pijnlijke gewrichten los te maken. Verbeter je uurtjes in het zadel met zachte kniebescherming en warmtetherapie.

Wat je ook nodig hebt, Back on Track heeft het product dat jij en je paard nodig hebben voor een actieve, gezonde, blessurevrije levensstijl.