FLASH SALE! Bespaar 8% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Bandages

Beenbandages voor paarden beschermen, voorkomen blessures en bevorderen genezing, en zijn beschikbaar in stijlen en kleuren voor iedere smaak. Beenbandages houden de gevoelige benen van je paard veilig beschermd.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
67 items

Beenbandages voor paarden zijn ontworpen voor bescherming, ter voorkoming van blessures of ter verzorging van wonden.

Paardenbandages voorkomen blessures en beschermen of stimuleren genezing, en helpen bij beenbehandelingen. Kies bandages voor bescherming bij oefening en training, zoals polobandages. Fleece beenbandages zijn ideaal om benen in te wikkelen voor dressuur of training. Extra kristallen op sommige stijlen bandages stralen stijl uit bij het klassieke polobandage design. Elastische bandage onderleggers zijn ideaal voor steun en gebruik als stalbandages voor verzorging na training in de box. Beenbandages voor training hebben klittenband om de bandages nauwkeurig en veilig op zijn plaats te houden.

Paardenbandages zijn perfect voor steun tijdens training, en beschermen de gevoelige benen.

Breng de bandages correct aan voor veilige bescherming en ondersteuning. Beenbandages voor paarden met gelijkmatig aangebracht worden, en veilig vastgezet met klittenbandsluiting of veiligheidsspeld. Rek of trek nooit een bandage voorbij de bruikbare en juiste positie. Bij correct gebruik is een paardenbandage ideaal voor bescherming tijdens training, of om te helpen bij het herstel van blessure of spanning. Polobandages en elastische bandages moeten altijd worden schoongemaakt en opgeborgen voor snelle toegang wanneer nodig. Rol de schone bandages op, en bewaar ze per paar of set voor toekomstig gebruik.