Beeztees

Beeztees

2 items
Beeztees Easy Grip RVS eetbak, 18 cm

Beeztees Easy Grip RVS eetbak, 18 cm

€ 10,95
Direct leverbaar
Keramieke Eetbak blauwe band

Keramieke Eetbak blauwe band

€ 5,95
(1)
Koop Beeztees op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Beeztees is de innovatieve leverancier van alles wat je je maar kunt bedenken om je huisdier te verzorgen en in de watten te leggen. Dit bedrijf uit Nederland is bijna een halve eeuw geleden opgericht om alles te leveren wat je kleine huisdier nodig heeft om een blij, gezond en prachtig leven te leiden! Honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen zijn onze passie, en het is onze missie om ze een premium kwaliteit leven te geven.

De Beeztees formule bevat vier onmisbare kwaliteiten: Alle hun producten zijn innovatief en voortdurend bezig te verbeteren en nieuwe ideeën te bieden voor hun klanten. Alle Beeztees producten zijn origineel. Ze stellen hun trots erin nieuwe, verse ideeën te maken om de klant te plezieren. De sleutel tot een gezonde hond is om actief te blijven, en Beeztees werkt eraan producten te bieden die huisdieren en hun eigenaar tot voldoende beweging stimuleren. Tot slot zijn Beeztees producten leuk. Het moet iedere dag leuk zijn met je huisdier, en Beeztees gelooft erin dat een vrolijk, gezond huisdier zowel jou als hemzelf een leven lang plezier kan geven.

Honden hebben voldoende frisse lucht nodig, en de producten van Beeztees voor je hond bevatten halsbanden en bijpassende lijnen in felle, vrolijke kleuren en patronen. Je hebt geen excuus om je huisdier niet één of twee keer per dag mee te nemen voor een ommetje. De halsband, lijn of tuigje van je hond is zijn- en jouw manier om stijl te tonen. Het nylon is duurzaam, en behoudt de felle, vriendelijke kleuren na langdurig dagelijks gebruik. Het beslag met sterke rubber gespen en haaksluitingen is eenvoudig te gebruiken, en blijft op zijn plek. Naast kleurrijke nylon lijnen en halsbanden maakt een intrekbare oprollijn met een LED licht en sterk koord je nachtelijke wandelingen aangenaam. Het handvat is prettig vast te houden, en geeft je viervoeter vrijheid. Beeztees botten en traktaties zijn een uitstekende manier om Fido te belonen voor een goed uitgevoerde taak, of om te spelen ter voorkoming van verveling. Snacks zijn goede trainingshulpmiddelen, en zijn verkrijgbaar in veel kleuren en maten. Manden zijn een goede manier om je hond zich veilig te laten voelen. Als natuurlijke roedeldieren houden honden van een knusse mand als veilige haven weg van de drukte van het dagelijkse leven in een gezinshuis. Doe er een zacht bed in, en je hond heeft de perfecte plaats om zich te verstoppen en een vredig dutje te doen.

Katten hebben ook liefde en aandacht nodig, en zullen er vaak om vragen. De opties voor een kieskeurige kat zijn onder meer stijlvolle kattenbakken en krabpalen en roedes, zodat je kat geniet van het binnenleven. De speeltjes van Beeztees zijn slim, en bieden urenlang vermaak voor zelfs de meest wispelturige katten. Kattentraktaties zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken, voor een dagelijkse bonus. De manden van Beeztees maken een ritje naar de dierenarts gemakkelijk. Zelfs al gaat het niet vanzelf, deze noodzakelijke uitstapjes zijn in ieder geval veilig, en zien er onderweg stijlvol uit. Vogelkooien, huizen, en roedes zijn slechts een deel van de artikelen voor de gevederde creaties om te genieten van het leven in huis. Kooien zijn verkrijgbaar in vormen, afmetingen en stijlen om prachtig in je huis te passen, en je vogel een rustig, veilig thuis te bieden.

Een vogelhuisje voor een buitenvogel is een vriendelijke manier om beschutting tegen het weer te bieden. Beeztees heeft ook water- en voedsel dispensers voor scharrelkippen, pluimvee en andere boerderijdieren.

Een aquarium vol vissen is een prachtige toevoeging aan ieder huis, en biedt urenlang vredig vermaak. Houdt je vissen gezond en blij met voeding, supplementen, planten, stenen en meer.

Knaagdieren als gerbils, hamsters, cavia's en fretten leven blij in een ruime kooi met genoeg speeltjes en activiteiten om ze dag en nacht te vermaken. Speelgoed en een slaapplek en gezond voer met fris water van eenvoudig te reinigen plastic waterflessen houden je kleine huisdier vrolijk en gezond.

Horze is er trots op honderden artikelen van Beeztees te leveren, om er voor te zorgen dat behalve je paard ook je andere dieren goed verzorgd worden. Houdt de kleine huisdieren in je leven blij en gezond met dezelfde speciale aandacht en maximale kwaliteit producten als je grotere dieren.