Mid Season SALE
Blue Hors

Blue Hors

41 items
Koop Blue Hors op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Blue Hors - voor de optimale verzorging voor je paard

In 1992 kreeg Denemarken een belangrijke aanwinst in de wereld van de paardensport en de dressuur; Blue Hors paardencentrum. Het Blue Hors Training Centre and Stud was de basis en het begin voor deze collectie supplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Alle Blue Hors producten zijn van topkwaliteit en ontwikkeld om de ultieme zorg te kunnen bieden aan de uitzonderlijke paarden die het geluk hebben deel uit te maken van dit centrum.

Het Blue Hors paardencentrum voor warmbloed dressuurpaarden zag het levenslicht in 1964 toen twee jonge Deense mannen elkaar ontmoetten op een ruiterevenement in Vejle. Kjeld Kirk Kristiansen en Poul Erik Fugmann ontdekten een jaar later tijdens een koetstocht in Hærvejen de perfecte plaats om een toonaangevende fok- en opleidingsstal te bouwen.

Nu vormen de Blue Hors producten de basis voor een hoogwaardige lijn verzorgingsproducten en supplementen voor paarden en worden gebruikt door veeleisende ruiters en eigenaren over de hele wereld.

Voedingssupplementen van Blue Hors

Prestatiebevorderende producten zijn bijvoorbeeld supplementen zoals elektrolyten, vitaminen en mineralen om de gezondheid te ondersteunen en op peil te houden en de prestaties te verbeteren. Magnesium en aminozuur supplementen kunnen worden gegeven om de spieropbouw te verbeteren en het herstel te versnellen. Blue Hors biedt zowel supplementen welke over het voer kunnen worden toegediend als producten en zalven welke rechtstreeks op het lichaam kunnen worden gebruikt om te helpen bij een goed herstel na zware arbeid.

Een goede hoefverzorging is een must voor ieder sportpaard en met de juiste balans van vocht en voedingsstoffen zullen de hoeven optimaal sterk en gezond blijven zodat paarden op hun best presteren. Blue Hors hoefolie in combinatie met het voeren van biotine houden de hoeven van je paard gezond.

Een sterk en gezond immuunsysteem en gezonde luchtwegen zijn essentieel voor een optimaal uithoudingsvermogen. Het toevoegen van knoflook en andere supplementen kan het immuunsysteem versterken bij de meeste paarden en fokmerries. 

Een goede spijsvertering kan worden ondersteund met supplementen zoals Blue Hors Psyllium en Gastrolar. Als paarden geen weidegang krijgen maar voornamelijk buiten lopen in de zandpaddock zonder gras kunnen ze teveel zand binnen krijgen. Dit kan leiden tot koliek. Psyllium kan het spijsverteringsproces van je paard helpen en het risico op deze dodelijke aandoening verminderen.

Verzorgingsproducten van Blue Hors voor de gezondheid van uw paard

Het behoud van een gezonde, glanzende vacht is de droom van elke paardenliefhebber. Hoewel de vacht de spiegel is van de innerlijke gezondheid van je paard, heeft Blue Hors ook producten om je paard nóg mooier te laten glanzen en om de huid en vacht mee te verzorgen. Het gebruik van de juiste PH-neutrale shampooconditioner en glansspray beschermen de vacht en geven extra glans. Uiteraard zijn er meer dingen die je kan doen om de vacht in goede conditie te houden en te behoeden voor jeuk of irritatie door agressieve chemicaliën, te veel zon, vuil of andere omgevingsfactoren. 

Wondjes genezen snel en veilig wanneer ze worden behandeld met Blue Hors wondverzorging zoals Aloë Vera en Skinhealer. Voorkom dat je paard last heeft van muggen of andere insecten. Vliegenspray in de vorm van Blue Hors zomerspray houdt vliegen en insecten op afstand. Verzachtende spray met jeukstillende eigenschappen zoals Blue Hors Anti-Itch voorkomt dat je paard gaat schuren.

Onderhoud je harnachement goed

Blue Hors leerverzorging en zadelzeep bieden bescherming voor je kostbare tuigage en rijlaarzen. Een goed onderhoud van je leren producten garandeert dat deze jarenlang soepel, schoonveilig en bruikbaar blijven en voorkomen dat je leer hard en stug wordt en daardoor schuurplekken veroorzaakt.

Als je paard ondeugden ontwikkelt of aan het hout van de stal of de manen en staart van weidegenoten begint te bijten heeft Blue Hors zelfs producten om dit tegen te gaan. De Bite Stop Gel en Spray zijn gemakkelijk te gebruiken en zal deze ondeugden ontmoedigen. 

Blue Hors houdt je paard, uitrusting en stal optimaal gezond, veilig en goed onderhouden. Horze is er trots op deze producten aan te bieden om uw paard gelukkig te houden.