Bespaar €20 op alle bestellingen boven de €100! Gebruik de code: HZXMAS Bespaar nu

×

Blue Hors

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:
71 items

In 1992 kreeg Denemarken een belangrijke toevoeging aan de wereld van dressuur en sport. Blue Hors trainingscentrum en stud boerderij was de basis en het begin voor deze lijn premium kwaliteit verzorgingsproducten voor paarden, om ultieme verzorging te bieden voor bijzondere paarden die gelukkig genoeg waren om deel uit te maken van dit centrum.

Het begin van deze Warmbloed gebaseerde dressuurfaciliteit was geboren in 1964, toen twee jonge Deense mannen elkaar ontmoetten op een paardrij evenement in Vejle. Kjeld Kirk Kristiansen en Poul Erik Fugmann, een jaar later op rijtocht in Hærvejen, ontdekten de perfecte locatie om een eersteklas fok- en trainingsfaciliteit te beginnen.

Nu zijn deze producten de basis voor top-of-the-line paardenverzorging, en worden nu gebruikt binnen de Blue Hors operatie, alsmede rondom in de wereld door veeleisende ruiters en eigenaren.

Producten die prestaties verbeteren zijn onder andere supplementen met elektrolyten, vitaminen en mineralen om de gezondheid en prestaties op peil te houden en te verbeteren. Magnesium en aminozuursupplementen worden toegevoegd aan de voeding om prestaties te verbeteren en herstel van weefsel en spieren te bespoedigen. De opties van Blue Hors bevatten slikvitaminen en topische oplossingen en zalven om te helpen bij reparatie en herstel na zware inspanning.

Goede hoefverzorging van noodzakelijk belang voor het wedstrijdpaard, en met de juiste balans van vocht en vitaminen bieden hoeven soliditeit, en laten het paard maximaal presteren. Blue Hors hoefoliën en teer alsmede biotine vitaminesupplementen houden de hoeven van je paard solide en gezond.

Een sterk, gezond immuunsysteem en gezonde luchtwegen zijn van essentiële belang voor het leveren van piekprestaties. Het toevoegen van knoflook en andere supplementen, zoals Hip C kan stress verminderen en het immuunsysteem bij de meeste paarden en fokmerries verstevigen.

Goede spijsvertering kan worden geholpen met supplementen als psyllium. Het is van belang om ervoor te zorgen dat paarden die in paddocks staan zonder gras niet te veel zand binnenkrijgen, wat kan leiden tot koliek. Psyllium kan helpen bij het spijsverteringsproces, en het risico op deze dodelijke ziekte verminderen.

Het behouden van een gezonde, glanzende vacht is de droom van elke paardenliefhebber. Een correcte balans van goede shampoo en conditioneren en topische sprays en beschermende glanslagen zijn slechts enkele voorbeelden van wat kan worden gedaan om te voorkomen dat zijn vacht en huid gaan jeuken, of geïrriteerd raken door zware chemicaliën of te veel zon, vuil of andere omgevingsfactoren.

Wonden genezen snel en veilig als ze worden behandeld met de zalven die verkrijgbaar zijn van Blue Hors, zoals Aloë Vera en Skinhealer. Voorkom dat mok de gevoelige huid van je paard beschadigd, en geef huidverzachtende sprays met anti-jeuk eigenschappen, zodat de huid van je paard gezond blijft en er zacht en schoon uitziet.

De lederverzorgingsproducten en tuigreinigers van Blue Hors, zoals zadelzeep, lederdressing en meer bieden bescherming voor je kostbare tuig en laarzen. Goede leerverzorging garandeert jarenlange veiligheid en gebruik van je leerproducten.

Als je paard slecht gedrag vertoont in de stal, zoals krabben of bijten, heeft Blue Hors zelfs producten om dat de verhelpen. De Bite Stop gel en spray zijn eenvoudig in gebruik en ontmoedigen dit slechte gedrag.

Blue Hors houdt je paard, uitrusting en stal goed onderhouden, gezond en veilig. Horse is er trots op deze producten aan te bieden om je paard blij te houden.

Lees meer