Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Blue Hors

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
62 items

In 1992 kreeg Denemarken een belangrijke toevoeging aan de wereld van dressuur en sport. Blue Hors trainingscentrum en stud boerderij was de basis en het begin voor deze lijn premium kwaliteit verzorgingsproducten voor paarden, om ultieme verzorging te bieden voor bijzondere paarden die gelukkig genoeg waren om deel uit te maken van dit centrum.

Het begin van deze Warmbloed gebaseerde dressuurfaciliteit was geboren in 1964, toen twee jonge Deense mannen elkaar ontmoetten op een paardrij evenement in Vejle. Kjeld Kirk Kristiansen en Poul Erik Fugmann, een jaar later op rijtocht in Hærvejen, ontdekten de perfecte locatie om een eersteklas fok- en trainingsfaciliteit te beginnen.

Nu zijn deze producten de basis voor top-of-the-line paardenverzorging, en worden nu gebruikt binnen de Blue Hors operatie, alsmede rondom in de wereld door veeleisende ruiters en eigenaren.

Producten die prestaties verbeteren zijn onder andere supplementen met elektrolyten, vitaminen en mineralen om de gezondheid en prestaties op peil te houden en te verbeteren. Magnesium en aminozuursupplementen worden toegevoegd aan de voeding om prestaties te verbeteren en herstel van weefsel en spieren te bespoedigen. De opties van Blue Hors bevatten slikvitaminen en topische oplossingen en zalven om te helpen bij reparatie en herstel na zware inspanning.

Goede hoefverzorging van noodzakelijk belang voor het wedstrijdpaard, en met de juiste balans van vocht en vitaminen bieden hoeven soliditeit, en laten het paard maximaal presteren. Blue Hors hoefoliën en teer alsmede biotine vitaminesupplementen houden de hoeven van je paard solide en gezond.

Een sterk, gezond immuunsysteem en gezonde luchtwegen zijn van essentiële belang voor het leveren van piekprestaties. Het toevoegen van knoflook en andere supplementen, zoals Hip C kan stress verminderen en het immuunsysteem bij de meeste paarden en fokmerries verstevigen.

Goede spijsvertering kan worden geholpen met supplementen als psyllium. Het is van belang om ervoor te zorgen dat paarden die in paddocks staan zonder gras niet te veel zand binnenkrijgen, wat kan leiden tot koliek. Psyllium kan helpen bij het spijsverteringsproces, en het risico op deze dodelijke ziekte verminderen.

Het behouden van een gezonde, glanzende vacht is de droom van elke paardenliefhebber. Een correcte balans van goede shampoo en conditioneren en topische sprays en beschermende glanslagen zijn slechts enkele voorbeelden van wat kan worden gedaan om te voorkomen dat zijn vacht en huid gaan jeuken, of geïrriteerd raken door zware chemicaliën of te veel zon, vuil of andere omgevingsfactoren.

Wonden genezen snel en veilig als ze worden behandeld met de zalven die verkrijgbaar zijn van Blue Hors, zoals Aloë Vera en Skinhealer. Voorkom dat mok de gevoelige huid van je paard beschadigd, en geef huidverzachtende sprays met anti-jeuk eigenschappen, zodat de huid van je paard gezond blijft en er zacht en schoon uitziet.

De lederverzorgingsproducten en tuigreinigers van Blue Hors, zoals zadelzeep, lederdressing en meer bieden bescherming voor je kostbare tuig en laarzen. Goede leerverzorging garandeert jarenlange veiligheid en gebruik van je leerproducten.

Als je paard slecht gedrag vertoont in de stal, zoals krabben of bijten, heeft Blue Hors zelfs producten om dat de verhelpen. De Bite Stop gel en spray zijn eenvoudig in gebruik en ontmoedigen dit slechte gedrag.

Blue Hors houdt je paard, uitrusting en stal goed onderhouden, gezond en veilig. Horse is er trots op deze producten aan te bieden om je paard blij te houden.