15% korting op rijschoolartikelen van Horze
Bespaar nu

Bodyprotectors voor kinderen

Bodyprotectors voor kinderen zijn onmisbare bescherming om je kind te beschermen tegen een val. Kom tot rust van zulke gedachten doordat je junior deze beschermende bodyprotector draagt.
Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
13 items

Kinderbodyprotectors zijn een must-have voor elke actieve jonge ruiter.

Help je kind te beschermen tegen vallen en ongelukken met een beschermende bodyprotector van Horze. Extra vulling en schokdemping houden actieve kinderen veilig bij een eventuele val. Wees gerust in de wetenschap dat je alles doet om je kinderen te beschermen tegen de gevaren van paardrijden. Horze bodyprotectors zijn gemaakt van ademende, duurzame stof met extra lagen vulling en bescherming. De flexibele, verstelbare laag van deze kwaliteits vesten bewegen met de ruiter mee, en bieden genoeg bescherming en tegelijkertijd bewegingsvrijheid, zodat je niet wordt gehinderd tijdens het paardrijden.

Bescherm ruiters met de schokdempende vulling en schuimkussen van Horze bodyprotectors voor kinderen.

Verstelbare vesten met flexibele panelen bieden genoeg steun zonder de beweging te beperken. Onze bodyprotectors bieden schokdemping bij een zware val, en kunnen je kind beschermen tegen blessures. Kies een bodyprotector voor elke actieve ruiter voor extra bescherming in elke discipline. Ademende stof en extra flexibiliteit maken Horze bodyprotectors ideaal voor extra bescherming tijdens cross-country of springen.