Nu 10% extra korting op alle SALE artikelen *
Gebruik de code: EXTRA10
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord

Bucas

Sinds de oprichting van Bucas in Cork, Ierland in 1981 heeft het merk Ierse paardrijtradities gecombineerd met de nieuwste technische ontwikkelingen en ondervindingen van andere industrieën, landen en markten. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een breed aanbod aan innovatieve en technisch geavanceerde producten. Bucas ontwikkelt al zijn producten met het welzijn van paarden en hun eigenaren in gedachte, met het uitgangspunt dat producten die op deze manier worden ontworpen en aan de hoge standaarden moeten voldoen altijd de juiste keuze blijken te zijn op korte- en lange termijn.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
117 items

Bucas dekens zijn revolutionair, en waren één van de eerste echt waterdichte en ademende dekenlijnen op de markt. Opgericht in 1981, Bucas dekens zijn innovatief in het bieden van de juiste uitrijbescherming voor paarden in elke weersomstandigheid. Ierland met zijn weersomstandigheden leende zich voor het maken van de waterbestendige, duurzame dekens die Bucas zijn solide reputatie heeft gegeven. De bescherming en kwaliteit van Bucas producten is het ultieme in hoogwaardige paardenmode.

Bucas uitrijdekens zijn vervaardigd met hun eigen Stay-Dry stof om vocht af te voeren voor maximaal ademend vermogen en comfort. Zweet en vocht verdampen en houden je paard kalm en comfortabel, en nooit overhit. Antibacteriële behandeling op de stof houdt deze stijlvolle dekens fris en als nieuwe, en vermindert de noodzaak om voortdurend te wassen. De meeste Bucas dekens zijn vormgegeven met of een traditionele of hoge uitsnede hals naar de voorkeur van de ruiter, en zijn gemaakt met loopsplitten voor bewegingsvrijheid en om schuren te voorkomen. Bucas dekens hebben een optionele hals voor extra bescherming tegen kou en wind indien gewenst. Het Bucas Click 'n Go sluitingssysteem is het gemakkelijkste sluitsysteem op de markt, en is met één hand te hanteren. Geen gedoe met extra gespen en riemen bij het afhalen of omdoen van de deken. Dit systeem maakt het eenvoudig om je paard te kleden, en zijn garderobe te wijzigen als het weer verandert. Glad nylon voert het gebied bij de schouders van veel Bucas dekens en voorkomt het schuren van de schouder. Paarden zonder zere schouders zijn blijer en minder humeurig, en genieten van hun tijd buiten zonder het ongemaak van schaven. RVS beslag op alle Bucas producten betekent geen roest, en eenvoudig vast te maken kruissingels voor langdurig dragen en gebruik. De ademende waterdichte coating van deze betaalbare dekens maken dit een favoriet in de stal.

Bucas is waarschijnlijk het bekendst door hun eigenzinnige Buzz-Off Zebra collectie. Deze leuke en modieuze dekens met UV bescherming zien er wild uit, maar dienen een belangrijk doel. Het zebra patroon is namelijk afschrikweekend voor vervelende vliegen en insecten, en het zwart en witte design verwart ze. De wilde zebra wordt nooit lastig gevallen door muggen, en de zwart en wit gestreepte vacht is zo'n afleiding dat vliegen en insecten eenvoudigweg op afstand blijven. Deze Buzz-Off producten trekken zonder twijfel de aandacht in de wei, maar voor je paard zorgt het ervoor dat hij gelukkig is als hij ontspannen graast in de wei. Kies vliegenbescherming opties, zoals volledige uitrijdekens, halzen, en lendedekens voor training, en houdt je paard in elke omstandigheid beschermd tegen vervelende insecten. Doe een vliegenmasker op tijdens uitrijden en hij voelt nooit meer een insectenbeet.

Bucas biedt ook een grote selectie aan andere paardrijd gerelateerde artikelen, zoals zweetdekens, zadeldekjes, transportbeschermers, en zelfs hondendekens. Al deze stijlvolle artikelen zijn ontworpen met de zelfde hoge kwaliteit en aantrekkelijke stijl als de rest van de Bucas dekencollectie. Bucas is een gouden standaard in Ierse paardenkleding en houdt je paard veilig beschermd, binnen je budget.