Must-haves voor het vliegenseizoen
Bucas
Bucas

Bucas

Sinds de oprichting van Bucas in Cork, Ierland in 1981 heeft het merk Ierse paardrijtradities gecombineerd met de nieuwste technische ontwikkelingen en ondervindingen van andere industrieën, landen en markten. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een breed aanbod aan innovatieve en technisch geavanceerde producten voor je hond en paard. Bucas ontwikkelt al zijn producten met oog op het welzijn van paarden en hun eigenaren. Hun uitgangspunt is dat alle ontwikkelde producten aan hoge standaarden en kwaliteitseisen moeten voldoen zodat ze op de korte- en lange termijn altijd de juiste keuze blijken te zijn.

142 items
Koop Bucas op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Bucas dekens zijn revolutionair en waren één van de eerste echt waterdichte en ademende paardendekens op de markt. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en levert innovatieve paardendekens, hondendekens en andere paardenspullen en paardenbenodigdheden. Bij Bucas kan je terecht voor dekens en uitrijdekens voor paarden voor alle weersomstandigheden. Het klimaat in Ierland leende zich uitstekend voor het maken van de waterdichte en duurzame dekens welke Bucas zijn solide reputatie heeft gegeven. De optimale bescherming en hoogwaardige kwaliteit van Bucas producten geven het ultieme comfort wat je zoekt voor je paard.

Een groot deel van de Bucas dekens zijn vervaardigd met hun eigen Stay-Dry voering om vocht af te voeren voor een maximaal ademend vermogen en comfort. Zweet en vocht verdampen, houden je paard comfortabel en voorkomt oververhitting. De antibacteriële behandeling van de stof houdt deze stijlvolle dekens fris en als nieuw. Daarnaast is het minder noodzakelijk om de dekens voortdurend te wassen. Er zijn Bucas dekens met een standaard uitgesneden hals maar er zijn ook speciale Big Neck modellen voor brede paarden. De unieke schouderplooien zorgen voor een goede bewegingsvrijheid en voorkomen schuurplekken op de schouders van je paard. Er zijn speciale halsstukken verkrijgbaar voor je Bucas dekens, zodat je je paard kan nog beter kan beschermen tegen kou en wind. Ook aan de pony's is gedacht met Bucas ponydekens in de kleinste maatjes. Het Bucas Click 'n Go sluitingssysteem is de gemakkelijkste voorsluiting op de markt en met één hand te gebruiken. Geen gedoe met extra gespen en riemen bij het afhalen of omdoen van de deken. Dit systeem maakt het eenvoudig om je paard de deken weer om te doen na het rijden en dekens snel en gemakkelijk te wisselen als het weer verandert. Veel Bucas dekens zijn voorzien van een glad nylon voering bij de schouders om het schuurplekken te voorkomen. Een paard met een goed passende, comfortabele deken en een zonder schuurplekken is blijer en minder humeurig en geniet van de weidegang zonder het ongemak van het schuren of knellen van de deken. De RVS gespen op alle Bucas producten voorkomen roest. De kruissingels zijn eenvoudig vast te maken. De ademende waterdichte coating van Bucas paardendekens maken ze de favoriete keuze bij jou op stal.

Bucas is waarschijnlijk het meest bekend door hun eigenzinnige Buzz-Off Zebra collectie. Deze leuke en modieuze dekens met UV bescherming zien er wild uit, maar dienen een belangrijk doel. Het zebra patroon zorgt er namelijk voor dat vervelende vliegen en insecten gedesoriënteerd raken en je paard sneller met rust zullen laten. De wilde zebra wordt nooit lastig gevallen door muggen doordat de zwart/ wit gestreepte vacht zo'n afleiding is dat vliegen en insecten eenvoudigweg op afstand blijven. Deze Buzz-Off producten trekken zonder twijfel de aandacht in de wei, maar voor je paard zorgt het ervoor dat het gelukkig is en ontspannen van de weidegang kan genieten. Daarnaast biedt Bucas een groot assortiment vliegenbescherming zoals vliegenuitrijdekens met hals, uitrijdekens voor de training en vliegenmaskers. Zo hou je je paard in alle omstandigheden beschermd tegen vervelende insecten. 

Bucas biedt ook een ruime keuze aan andere paardenspullen zoals zweetdekens, zadeldekjes, transportbeschermers en zelfs hondendekens. Al deze stijlvolle artikelen zijn ontworpen uit de zelfde hoge kwaliteit en aantrekkelijke stijl als de rest van de Bucas artikelen. Bucas is de gouden standaard in Ierse paardendekens en houdt je paard altijd veilig beschermd, wat de omstandigheden ook zijn.