Must-haves voor het vliegenseizoen
Cavalliera
Cavalliera

Cavalliera

Cavalliera is een internationaal ruitermode merk dat sinds 2007 staat voor stijl en kwaliteit. De unieke stijlvolle paardrijkleding wordt gemaakt in de Europese Unie en is van superieure kwaliteit. Het Cavalliera ruitersportmerk staat synoniem voor elegantie, innovatie en top prestaties. Cavalliera besteedt maximale aandacht aan stofselectie, pasvorm en perfecte kwaliteit om duurzame, zeer functionele en uiterst comfortabele rijkleding te creëren. Het bedrijf is nu al enkele jaren actief in de hippische sector en ondertussen verkrijgbaar in 38 landen over de hele wereld.

122 items
Koop Cavalliera op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Cavalliera is een internationaal ruitermode merk dat sinds 2007 staat voor stijl en kwaliteit. Onze unieke stijlvolle paardrijkleding wordt gemaakt in de Europese Unie en is van superieure kwaliteit. Het Cavalliera ruitersportmerk staat synoniem voor elegantie, innovatie en top prestaties. Cavalliera besteedt maximale aandacht aan stofselectie, pasvorm en perfecte kwaliteit om duurzame, zeer functionele en uiterst comfortabele rijkleding te creëren. Het bedrijf is nu al enkele jaren actief in de hippische sector en ondertussen verkrijgbaar in 38 landen over de hele wereld.

Unieke ontwerpen en technische innovaties

Het Cavalliera ontwerpteam is van wereldklasse en heeft verschillende innovaties voor paardrijkleding gecreëerd zoals het Double-front Panel, de Second Skin en de 8-Panel Technologies.

Cavalliera wedstrijdjasjes zorgen voor veel bewegingsvrijheid. Ze zijn aantrekkelijk, uniek en vrouwelijk getailleerd. Cavalliera rijkleding is gemaakt van extreem hoge kwaliteit stoffen met wicking en cooling technologieën met microfijne garens, waardoor vocht van het lichaam kan worden afgevoerd om ervoor te zorgen dat je zo koel en comfortabel mogelijk blijft terwijl je in het zadel zit.

Cavalliera wedstrijdshirts en functionele shirts zijn gemaakt van high performance lightwear technische stoffen en gecombineerd met schitterende details. De wedstrijdshirts zijn afgewerkt met kant, strass steentjes, roségouden accenten en unieke ontwerpen. Elegant, vrouwelijk en uniek - dit is de professionele ruitermode van Cavalliera.

Cavalliera rijbroeken passen bij alle lichaamsvormen en lengtes. De bewegingsvrijheid van de knieën wordt verbeterd dankzij de gespecialiseerde zijpanelen. Cavalliera rijbroeken zijn voorzien van griptechnologie: de siliconen print op het zitvlak zorgt voor een stevige grip in het zadel en een stille beenpositie. Een extra siliconen grip op de elastische tailleband voorkomt dat de broek afzakt, zelfs bij extreme bewegingen tijdens een training of wedstrijd. 

Het merk is geschikt voor professionele ruiters en recreatieve of vrijetijdsruiters. Comfort tijdens trainingen en wedstrijden is belangrijk bij het kiezen van de juiste rijkleding. Daarom besteedt Cavalliera maximale aandacht aan de selectie van de juiste stoffen tijdens ons ontwerpproces. De belangrijkste kenmerken van de stoffen die ze gebruiken zijn warmteregulatie, vochtregulatie en elasticiteit. De high performance rijkleding van Cavalliera zal dan ook het beste in je naar boven brengen.

Eco-Friendly

Veel van de rijkleding van Cavalliera is gemaakt van op katoen gebaseerde stoffen welke natuurlijke vezels bevatten. Deze vezels hebben minder chemische bewerking nodig en zijn biologisch afbreekbaar.