30% korting op een Horze & B//Vertigo product naar keuze! HZ-SUNDAY |

×
Cavalor

Cavalor

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Cavalor, opgericht in 1989, ontwikkelt voeding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Met de hulp van een team van specialisten die de producten ontwikkelen wil Cavalor ook bijdragen aan innovatieve producten met het uitvoeren van fundamenteel wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Door deze gecombineerde werkmethode heeft Cavalor door de jaren heen een uitgebreide kennis opgebouwd die tot nut is bij het ontwikkelen van effectieve producten. Hun motto is: "When the result counts, you count on our knowledge."

62 items

Innovatie. Kwaliteit. Resultaten. Dat is het, wat Cavalor speciaal maakt.

Cavalor is in 1989 opgericht onder leiding van Peter Bollen. Zijn passie voor paarden en voeding leidden hem ertoe om deze leider op het gebied van paardensupplementen en paardenverzorgingsproducten te creëren. Later in 2000 was de Cavalor voedingslijn geïntroduceerd met als doelgroep sportpaarden op het hoogste niveau. De strenge kwaliteitscontrole en het zeer smakelijke recept van dit buitengewone product begonnen paarden binnen enkele weken te veranderen. Door merkbare resultaten en verbeterde prestaties werd het duidelijk dat de Cavalor paardenvoeding een verschil maakt bij paardenatleten. Door voortdurend onderzoek en verbeteringen is de kwaliteit van Cavalor voortdurend verbeterd, en veel paarden die in het verleden niet geïnteresseerd waren in hun voeding begonnen weer plezier te krijgen in het voederen. Eigenaren waren verbaasd over de verbeteringen van de fysieke conditie en het mentale welzijn, en dit merk werd de ultieme standaard, ongeëvenaard in de paardenwereld. Deze paardenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten zijn het beste op de markt, voor het behalen van optimale resultaten met je paard, ongeacht je sport of wensen.

Sinds Cavalor is begonnen in België, is het na verloop van 20 jaar verspreid om nu de marktleider te zijn in meer dan 50 landen, en is gevestigd in het Midden-Oosten en nu Noord-Amerika met behulp van internationale concurrent Michael Pollard. Naast de lijn paardenvoeding is er ook een overvloedig aanbod supplementen, en voor elke wens is er een product. Van vitamines voor de gezondheid van het veulen tot producten om de conditie van je spieren en vacht te verbeteren: Cavalor heeft het perfecte supplement voor je paard. Kies producten om het opgewonden paard te kalmeren of om een energiestoot te geven aan je trage paard. In deze uitgebreide productlijn is er voor elke behoefte een product. Met juiste sturing kunnen supplementen worden gecombineerd om het gewenste resultaat te behalen, zodat je paard een voordeel heeft met optimale prestaties en gezondheid. Het grondige testen en de kwaliteitscontrole van het Cavalor laten je gerust en met vertrouwen deze producten aan je paard toedienen. Deze supplementen kunnen, indien gevoederd volgens de instructies van de fabrikant of je dierenarts, de gezondheid van je paard verbeteren en allerlei problemen behandelen.

De lijn van paardenverzorgingsproducten bevat linimenten en wasmiddelen, bleekmiddelen voor manen en staart en hoefverzorgingsproducten. Zalven, kompressen en klei zijn een nuttige toevoeging voor je EHBO kit. Vervolg je dagelijkse paardenverzorging en paardrijsessies met juist onderhoud van tuig met diverse luxe lederverzorgingsproducten van Cavalor. Onderhoud je tuig en uitrusting zorgvuldig met deze producten, die vervaardigd zijn van de fijnste en beste ingrediënten op de markt.

De Cavalor productlijn is al jaren gerespecteerd en gewaardeerd, en de kwaliteit is ongeëvenaard. De wetenschap achter Cavalor producten is gebaseerd op jarenlang praktijkonderzoek, en is bedacht door paardenfanaten voor de kieskeurige ruiter. Resultaten tellen, en om dat te bereiken heb je Cavalor producten nodig.

Lees meer