Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Christ

Christ is een Duits familiebedrijf met een wereldwijd distributienetwerk. Ze maken al 50 jaar hoogwaardige leder- en lamsvel producten en bieden sinds de jaren '90 ook medische lamsvel producten. Hun eigen leerlooierij is één van de modernste ter wereld en heeft meerdere prijzen ontvangen van milieuorganisaties voor de milieuvriendelijke productiemethodes en uitstekende werkomstandigheden.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
105 items

In 1954 werd het familiebedrijf Christ Lammfelle gestart in Gondershausen, Duitsland, en begon met leder en lamsvel kleding voor heren en dames. De afgelopen 60 jaar zijn Christ Lammfelle producten en winkels uitgebreid, en bevatten nu fabrieken in Duitsland, Uruguay en de Filippijnen. Duits vervaardigde Christ Lammfelle producten zijn gemaakt van medische kwaliteit lamsvel wol, en zijn ontworpen om de ongemakken van eventing te verdragen, en toch hun vorm en zachtheid te behouden. De natuurlijke kwaliteiten van puur lamsvel bieden een ademend nuttig zadeldek voor de rug van je paard, en bieden een fris alternatief voor synthetische materialen. Deze zadeldekken zijn eenvoudig in onderhoud, en volledig geschikt voor wasmachine. Het pure wol is nooit gebleekt, en kan tegen herhaaldelijk gebruik en wassen. Christ Lammfelle bezit een looierij om hun lamsvel producten in ruwe staat te behandelen, ter verwerking en bescherming. Aan het eind van de jaren '90 kreeg de looierij diverse certificeringen en erkenning van milieugroeperingen om het milieu te beschermen en veilige, gezonde artikelen te leveren. Producten van Christ Lammfelle gaan jaren mee, en zien er goed uit en voelen na honderden wasbeurten nog net zo als dag één.

Christ Lammfelle lamsvel producten bevatten neusriemhoezen om te voorkomen dat tuig gaat schuren en schaven. Bescherm de neus en keel van je paard van de druk van het hoofdstel met echt, zacht, natuurlijk lamsvel, zodat hij comfort heeft en geniet van een goed zittend hoofdstel. De ronde randen van zadelonderleggers en dressuursjabrakken zijn ontworpen met het zelfde pure wollen lamsvel als de andere zadeldekken in de collectie. Bescherming voor het kopstuk van je favoriete hoofdstel is gevoerd met luxe lamsvel, en biedt bescherming voor de gevoelige keel van je paard. Een gecontoureerde lamsvel gevoerde singel is een perfect alternatief voor een knellende traditionele singel. Probeer een zachte lamsvel voering om een klassieke leren singel te bedekken, en geef de bescherming van een Christ Lammfelle lamsvel singel aan een singel die je al in gebruik hebt. De zadelonderlegger van Christ Lammfelle is vervaardigd van bijna enkel zacht wollen lamsvel om je ritten comfortabel en warm te maken. Je paard geniet van een rit zonder tuig, en je achterkant blijft warm en beschermd met dit prachtige lamsvel dek. Een fleece bedekte poetswant is het ultieme gereedschap om aan je kit toe te voegen om het polijsten van de zachte vacht van je paard te vergemakkelijken terwijl het de natuurlijke oliën van het paardenhaar behoudt.

Als je een keer een Christ Lammfelle lamsvel product probeert, zal je begrijpen waarom deze dekjes al jarenlang de keuze zijn van Duitse ruiters. Het natuurlijke lamsvel fungeert als een ademende laag bescherming, en biedt zachtheid zonder het volume van zwaardere synthetische materialen. De kwaliteiten van lamsvel leiden niet tot allergieën, en verstoren de natuurlijke balans van de noodzakelijke oliën in de paardenhuid niet. Het zachte wol zorgt voor een beschermende barrière tussen het paardenlichaam en zijn tuig, zodat de huid en de vacht gewatteerd worden voor optimale gezondheid en comfort.

Naast hun uitgebreide Horsedream collectie van paardrij artikelen, heeft Christ Lammfelle ook producten voor honden (Dogsdream). Christ Lammfelle producten zijn de natuurlijke keuze om te combineren met je favoriete leren producten, en biedt de meest comfortabele en betrouwbare uitrusting die je paard kan dragen.