Siulpower Greenés Oplossing, 1 liter

€ 16,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 l (€ 16,95 / l)
Bespaar 10% EXTRA op je bestelling
Kopieer code: BLACK10
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 28.11.2022.
Eén maat voor iedereen
Levering
Direct leverbaar. Het item is bij ons op voorraad
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Traditionele Greene's liniment verlicht op efficiënte wijze gespannen, vermoeide en pijnlijke spieren. Bevat eucalyptusolie, menthol, kamfer, jodium en kaliumjood.


Technische omschrijving:


Ingrediënten: kamfer, menthol, thymol, eucalyptusolie, groene etenskleur in water-acetonmix (1,0-0,75 vol%).


Gebruiksaanwijzingen:


ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK.
Stijfheid in rug, schouder en achterwerk.
Instructies:
Gespannen en vermoeide spieren: Breng Greene's oplossing ieder uur aan door zachtjes wrijven en masseren. Verminder de behandelfrequentie wanneer de symptomen verminderen.
Stijfheid in rug, schouders en achterwerk: wrijf en masseer Greene's oplossing en bedek het paard met deken die geweekt is met warm water en uitgewrongen. Bedek de natte paardendeken met een droge gedurende 40 tot 60 minuten. Breng 3 tot 4 maal daags aan totdat de symptomen verminderen.
IRRITEREND VOOR DE OGEN:
Herhaaldelijke blootstelling kan de huid te droog maken en laten scheuren. De geuren kunnen duizeligheid en slaperigheid veroorzaken. Bij contact met ogen, direct spoelen met veel water, en zoek medische hulp. Opbergen buiten bereik van ontstekingsbronnen. Buiten bereik van kinderen houden.


Artikelnr.: 25100

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: