« Terug / Paard / Zadeldekjes / Zadelonderleggers / Correctiepads

Horze Horze ProComfort Zadelonderlegger

Adviesprijs: -17% korting
€ 24,99
Adviesprijs: € 29,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 22 )

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Off-White
Off-White Horze ProComfort Zadelonderlegger
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Deze pad zal zich vormen naar de rug van je paard en zo ondersteuning en comfort bieden waar nodig.

Wanneer je bijkomende ondersteuning onder het zadel nodig hebt en meer bescherming voor de ruggegraat van je paard, zoek dan niet verder met deze schokabsorberende zadelonderlegger. De ProComfort Zadelonderlegger is gemaakt van Memory Foam, een kunststofmateriaal dat zichzelf langzaam vormt rond de vorm van het zadel en het paard. Dit materiaal verzekert dat de pad stevig op z'n plaats ligt om het gewicht van het zadel en de ruiter gelijkmatig te verspreiden over de rug van het paard. Het is omhuld met een zachte, afneembare teddy fleece cover voor extra comfort en makkelijk wassen.

Eigenschappen:

  • De Memory Foam zadelonderlegger vult de ruimte tussen het zadel en de ruggegraat van het paard op
  • Het corrigeert evenwicht en positie en voorziet extra steun waar nodig
  • Afneembare fleece cover die openrits voor het wassen
  • Pad past zich aan aan de vorm van het zadel en het paard
  • Schokabsorberend
  • Verdeelt het gewicht gelijkmatig over de rug van het paard
  • Zal niet samengedrukt worden of inzakken
  • Omhuld met zachte teddy fleece
  • Horze logo bovenaan
  • 53,5 cm lengte, 30 cm breedte

Technische omschrijving:

Wat is Memory Foam?NASA ontwikkelde Memory Foam in 1966 om de veiligheid en het comfort van de vliegtuigkussens te verbeteren. Memory Foam is een mengsel van polyurethaan dat taaiheid en dichtheid verhoogt. Door zijn drukgevoeligheid past dit schuim zich snel aan aan de vorm van een lichaam wat resulteert in comfort en gelijkmatige verdeling van gewicht. Producten met Memory Foam voorzien in comfort, stabiliteit en orthopedische voordelen en wanneer het gebruikt wordt om op te zitten, verlicht het de druk.

Wasvoorschriften:

Cover: Machinewas, lauw water. Geen bleekmiddel. Plat leggen en laten drogen aan de lucht. Wanneer bijna droog, enkele minuten in droger steken, indien gewenst. Schuim: enkel wassen indien nodig. Gebruik een tuinslang om het schuim te doordrenken, wring om het overtollige water te verwijderen. De pad voorzichtig uitrekken tot de juiste vorm. Plat leggen en laten drogen aan de lucht. Niet in de machine wassen of drogen.

Artikelnr.: 17625

Lees recensies:

Kleur: