Must-haves voor het vliegenseizoen
Dames clubkleding

Dames clubkleding

Onderscheid je van de massa met onze gepersonaliseerde clubkleding. Onze persoonlijk te borduren paardrijkleding is ook ideaal voor teams, stallen en meertallen. Laat je clubkleding en paardrijkleding borduren met je eigen naam of met de slogan van jullie club of team en creëer een unieke look.

7 items

Koop Dames clubkleding op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Clubkleding - persoonlijk te borduren paardrijkleding

Clubkleding versterkt het gevoel van samen zijn en verbondenheid. Laat jullie paardrijjassen, bodywarmers of shirts borduren met je eigen naam of de slogan van het team of een motto van jullie tweetal of meertal. Met clubkleding onderscheiden jullie je van de massa op evenementen en wedstrijden, maar het staat natuurlijk ook erg leuk op de verenigingsles. Onze persoonlijk te borduren paardrijkleding is natuurlijk ook ideaal voor stallen of voor jou persoonlijk. 

Clubkleding - paardrijkleding laten borduren met naam of slogan

Laat je paardrijkleding borduren met je eigen naam, de naam van jullie club of een slogan. Kies uit verschillende lettertypes, kleuren, maten en ontwerpen. Wij bieden een ruime keuze aan borduur mogelijkheden. Ga voor alleen een tekst, slogan of motto. Versterk jullie gezamenlijke doel en maak indruk met de mooiste clubkleding van Horze.

Top categoriën