FLASH SALE! Bespaar 8% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Dressuur zadeldekjes

Zadeldekjes voor dressuur zijn klassiek en verfijnd. Dressuurzadeldekjes zijn speciaal ontworpen voor gebruik met dressuurzadels en de contouren sluiten perfect aan.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
112 items

Zadeldekjes voor de serieuze dressuurruiter zijn beschikbaar in ontelbare opties.

Zadeldekjes voor dressuur zijn specifiek ontworpen om goed te zitten onder een traditioneel dressuurzadel, en zijn uitgesneden in een klassieke en verfijnde vierkanten vorm voor een strakke uitstraling. Dressuurzadeldekjes zijn op unieke wijze ontworpen voor gebruik met dressuurzadels, en zijn afgerond voor perfecte pasvorm. De hoge schoft op de meeste dressuurdekjes passen nauwsluitend op de voorzijde van je zadel, en behoudt zijn vorm en steun.

Dressuurzadeldekjes zijn een elegante toevoeging voor de garderobe van je paard.

Kies uit zadeldekjes met fijne bies langs de rand voor een verfijnde verschijning. Sommige zijn afgezet met satijnen koord, gevlochten of gekleurde bies. Er is voor elke ruiter een smaakvolle kleurencombinatie. Dressuurdekjes zijn gestikt voor extra zachtheid, en hebben vochtafvoerende stof om je paard koel en comfortabel te houden. Klittenbandriemen bij de singellussen voorkomen dat deze hoogwaardige zadeldekjes verschuiven onder het zadel. Horze heeft diverse opties op voorraad voor wedstrijd, training en alledaags gebruik.