« Terug / Paard / Bitten / Dressuurstangen

Sprenger Sprenger "FC' Stang

Vanaf € 67,45
Adviesprijs: € 74,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Bespaar tot 20% op je bestelling
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €70,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 25.06.2023.
Maattabel
A B
Terug

Meet bij het opnemen van de bitmaat altijd van de binnenkant van de ene bitring (of bakstuk) naar de binnenkant van de tegenovergestelde. Zorg ervoor dat het bit is aangespannen. De dikte van het bit wordt altijd gemeten aan de binnenkant van de bitring. In de mond van het paard geplaatst zou er max. 5 mm speling moeten zijn aan beide zijden van het bit.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De FC Special stang wordt gekenmerkt door een extra lage en brede tongboog, die ruimte biedt voor de tong zonder naar boven te krommen. Dit voorkomt onprettige druk op het gevoelige gehemelte. Een goede keuze voor paarden met een laag gehemelte.

Technische omschrijving:

Bitdikte: 18 mm.Ringtype: Stang.Onderste deel: 70 mm.Materiaal: RVS.

Artikelnr.: 13447

Lees recensies:

Kleur: