Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Dressuurzwepen

Zwepen zijn een efficiënte kunstmatige hulp en zijn beschikbaar in diverse stijlen. Dressuurzwepen vervaardigd van kwalitatieve materialen zijn uitgebalanceerd en lichtgewicht.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
12 items

Dressuurzwepen zijn een geschikt gereedschap voor de dressuurruiter, en voor gebruik tijdens grondwerk en training in elke discipline. 

Het lichtgewicht gebalanceerde gevoel van de fijn vervaardigde zwepen van Horze is perfect om het been te helpen, en verhogen de respons en voorwaartse beweging. Dressuurzwepen zijn verkrijgbaar in traditioneel, conservatief zwart voor tijdens een formele aangelegenheid in de wedstrijdring, of in een divers aanbod van kleuren en stijlen voor training. Kies zwepen in leuke, felle kleuren met een extra strass steentjes detail of patronen om je volgende training kleur te geven.

Zwepen van Horze voor dressuur zijn een super toevoeging aan je tuigkamer.

Houdt meerdere dressuurzwepen bij de hand voor training, en kies je favoriet voor de wedstrijdring. Het lichtgewicht gevoel van deze zwepen is bewerkstelligd door het gebruik van glasvezel of koolstof in de schacht. Een perfect evenwichtige zweep helpt je op je best te presteren, en laat je comfortabel paardrijden zonder pijn of kramp in je hand van het tegelijkertijd de teugels en de zweep vasthouden in je hand. De grip op Horze dressuurzwepen is ontwikkeld voor comfort en glijdt niet uit je hand tijdens het paardrijden. De afgeronde cap op de top van veel van deze zwepen houdt de zweep stevig op zijn plaats en voorkomt dat hij door je hand glijdt. Deze zwepen zijn beschikbaar in diverse lengtes om in je persoonlijke behoefte te voorzien. Kies diegene die voor jou het beste is. Let er op om maximaal 120 cm te hebben in de wedstrijdring.