Bespaar 15% op je gehele bestelling *
Gebruik de code: WINTER-SALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Drinken

Drinken

Wateremmers voor paarden in kleuren en stijlen voor iedere stal. Bieden schoon, fris drinkwater in plastic of rubber emmers wanneer drinkbakken niet beschikbaar zijn.
7 items

Wateremmers voor paarden zijn essentieel voor in de stal.

Zorg ervoor dat je altijd fris water in de buurt van je paard hebt voor een veilig, gezond dier. Paarden hebben voldoende water nodig voor de gezondheid en spijsvertering, dus het ten alle tijde bieden van schoon, veilig drinkwater is van belang. Sommige paarden hebben 's nachts graag meer dan één emmer in hun box, en je bent gerustgesteld in de wetenschap dat je paard tijdens de nacht geen dorst heeft als je er een aantal netjes in zijn box zet. Het emmerontwerp met platte achterkant zorgt ervoor dat ze tegen de achterwand van de box blijven liggen, zodat ze op hun plaats blijven, en niet ronddraaien wanneer het paard drinkt. Emmers met platte achterkant zijn er in rubber en plastic. Het zachte flexibele rubber breekt niet als het wordt blootgesteld aan lage temperaturen, en blijft flexibel. Een goede compacte keuze voor reizen is de Horze opvouwbare wateremmer. Neem deze handige plastic tas mee onderweg om ruimte te besparen, en toch fris water te geven aan je paard tijdens het reizen.

Automatische waterbakken zijn een handig middel om ervoor te zorgen dat er de hele dag fris water stroomt.

Sommige paardeneigenaren geven de voorkeur aan het gemak van een automatische drinkbak, zodat ze niet voortdurend wateremmers hoeven bij te vullen. Een stal met een constante watertoevoer kan baat hebben bij deze automatische waterbakken om paarden op stal dag en nacht te voorzien van fris water. Paarden leren snel te drinken uit deze automatische drinkbakken, en weten deze te bedienen met de beweging van hun mond. Hoewel deze waterbakken gemakkelijk zijn en minder werk opleveren, zijn ze niet ideaal als je wilt weten hoeveel je paard na een bepaalde tijd heeft gedronken.

Koop Drinken op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Drinken nu via horze.nl!