Bespaar 18% op een artikel naar keuze *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Gezondheid

Gezondheid

Gezondheidsproducten voor paarden bevatten alles wat je nodig heb om je paard blij en gezond te houden. Van verzorgingshulpmiddelen tot supplementen en vliegenbescherming, paarden gezondheidsproducten stimuleren goede paardenverzorging.
561 items

Paardengezondheidszorg heeft alles wat je nodig heeft om je paard van binnen tot buiten te verzorgen.

Er zijn supplementen verkrijgbaar die elke kwaal behandelen of aandoeningen voorkomen, in formules die je kunt voeren aan je paard als onderdeel van zijn dagelijkse routine. Vitaminen zijn ideaal voor het handhaven van optimale algemene gezondheid. Houdt de vacht van je paard gezond, netjes en getrimd door regelmatig knippen, voor een nette, klaar voor de wedstrijdring uitstraling. Goede dagelijkse verzorging zorgt ervoor dat je paard blij en gezond is, en is het perfecte moment om een band met hem te vormen en samen te genieten. Kinderen kunnen ook hun favoriete pony's verzorgen met borstels die speciaal voor kleinere handen ontworpen zijn. Regelmatige hoefverzorging met gebruik van krabbers en borstels van Horze kunnen voetproblemen op afstand houden. Elke poetsset heeft ten minste één gecombineerde hoefkrabber en borstel nodig om hoeven gezond te houden.

Horze biedt alles aan wat je maar nodig hebt voor de gezondheid van je paard om je paard sterk en gezond te houden, en hem een blij en productief leven te geven.

Het regelmatig baden na inspannende training of om modder en vlekken te verwijderen is eenvoudig met de grote, dorstige sponzen. Let erop dat je een milde zeep gebruikt, zodat de natuurlijke oliën niet worden weggehaald met overtollig wasmiddel. Sluit je dagelijkse verzorging af met een natuurlijke insectenwerend middel om te voorkomen dat insecten je paard lastig vallen tijdens training of inspanning.