Bespaar 50% op zomerartikelen *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Effax

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
7 items

De in Duitsland vervaardigde Effax lederverzorging zorgt ervoor dat leder langer meegaat. Deze collectie uitzonderlijke lederverzorging is ontworpen om zonder toegevoegd water te gebruiken, om de natuurlijke balans van het leder te handhaven, en je lederen producten soepel en zacht te houden. Leder heeft correcte verzorging nodig om zijn duurzaamheid en nut te behouden. Effax producten zijn ontworpen om leder te laten leven.

Ruiters hebben plezier van Effax producten bij de verzorging van hun kostbare tuig, maar Effax heeft ook een compleet assortiment aan producten voor outdoor uitrusting, auto- en motoronderhoud. Ruiters genieten van extra veiligheid in het zadel als ze de populaire Effax Leder Grip Stick gebruiken. Dit handige artikel is ontworpen om aan te brengen op het zadel en/of rijlaarzen voor een kleverige structuur om je goed in het zadel te zetten. Dit product is efficiënt voor extra veiligheid voor elke ruiter, en beschadigt het tuig niet, en geeft geen vlekken op kleding.

Effax Leder-Balsem is vervaardigd van lanoline, avocado olie en bijenwijs, om het leder natuurlijk te onderhouden, voor verhoogde duurzaamheid en levensduur. Dit product stoot vocht af, en geeft een blijvende glans, terwijl het leder natuurlijk kan ademen.

Probeer Effax Leder crème zeep in de gemakkelijke Flic-Flac dispenser voor snelle reiniging van je tuig. Deze fles hangt je snel aan een haak, en is perfect voor het showen en reinigen van leder onderweg. De enkelvoudige zeep reinigt en conditioneert met één keer aanbrengen, en water is niet nodig. Perfect om je tuig bij te werken terwijl je wacht in de ring of in de tuigkamer.

De diep doordringende oplossing van Effax Leder Combi geeft het tuig extra voeding, zonder vettig aan te voelen zoals neatsfoot olie. Deze natuurlijke substantie versterkt het leder door het binden van de vezels, zodat ze sterker blijven, en het leder langer meegaat. De niet-vettige afwerking geeft geen vlekken op kleding of andere uitrusting, terwijl het de essentiële voedingsstoffen aan het tuig geeft.

Glycerinezeep is een klassiek product voor het onderhouden van leder, en de keuze voor Effax is kiezen voor bewezen kwaliteit. De traditionele manier om leder te reinigen, is met een vochtige spons. Het leder zuigt de voedingsstoffen en beschermende ingrediënten van natuurlijk glycerine op, en overtollige stoffen kunnen eenvoudig worden weggeveegd. De verfrissende geur van glycerinezeep is een teken van goed onderhouden, zacht en veilig tuig.

Effax producten voor outdoor en ander gebruik zijn gemaakt volgens de zelfde hoge standaarden als de lijn van paardrijproducten, om kwaliteit te bieden die de koper tevreden stelt.

Naast deze fantastische lijn van lederverzorgingsartikelen heeft Effax alles van paardensnacks en traktaties tot shampoos, hoefverzorging, insectenwerende middelen en diverse andere artikelen voor paardenverzorging en onderhoud. Effax heeft aan alle producten evenveel aandacht en zorg besteed met de gezondheid en veiligheid van het paard en de ruiter als hoogste prioriteit.

Probeer Effax producten voor de andere belangrijke onderdelen van je leven, van wandelen tot snelweg. Effax is er trots op natuurlijke producten te fabriceren met alleen de beste ingrediënten. Horze is er trots op om deze diep doordringende lederverzorgende producten aan te bieden.