30% korting op een Horze & B//Vertigo product naar keuze! HZ-SUNDAY |

×

Effax

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:
6 items

De in Duitsland vervaardigde Effax lederverzorging zorgt ervoor dat leder langer meegaat. Deze collectie uitzonderlijke lederverzorging is ontworpen om zonder toegevoegd water te gebruiken, om de natuurlijke balans van het leder te handhaven, en je lederen producten soepel en zacht te houden. Leder heeft correcte verzorging nodig om zijn duurzaamheid en nut te behouden. Effax producten zijn ontworpen om leder te laten leven.

Ruiters hebben plezier van Effax producten bij de verzorging van hun kostbare tuig, maar Effax heeft ook een compleet assortiment aan producten voor outdoor uitrusting, auto- en motoronderhoud. Ruiters genieten van extra veiligheid in het zadel als ze de populaire Effax Leder Grip Stick gebruiken. Dit handige artikel is ontworpen om aan te brengen op het zadel en/of rijlaarzen voor een kleverige structuur om je goed in het zadel te zetten. Dit product is efficiënt voor extra veiligheid voor elke ruiter, en beschadigt het tuig niet, en geeft geen vlekken op kleding.

Effax Leder-Balsem is vervaardigd van lanoline, avocado olie en bijenwijs, om het leder natuurlijk te onderhouden, voor verhoogde duurzaamheid en levensduur. Dit product stoot vocht af, en geeft een blijvende glans, terwijl het leder natuurlijk kan ademen.

Probeer Effax Leder crème zeep in de gemakkelijke Flic-Flac dispenser voor snelle reiniging van je tuig. Deze fles hangt je snel aan een haak, en is perfect voor het showen en reinigen van leder onderweg. De enkelvoudige zeep reinigt en conditioneert met één keer aanbrengen, en water is niet nodig. Perfect om je tuig bij te werken terwijl je wacht in de ring of in de tuigkamer.

De diep doordringende oplossing van Effax Leder Combi geeft het tuig extra voeding, zonder vettig aan te voelen zoals neatsfoot olie. Deze natuurlijke substantie versterkt het leder door het binden van de vezels, zodat ze sterker blijven, en het leder langer meegaat. De niet-vettige afwerking geeft geen vlekken op kleding of andere uitrusting, terwijl het de essentiële voedingsstoffen aan het tuig geeft.

Glycerinezeep is een klassiek product voor het onderhouden van leder, en de keuze voor Effax is kiezen voor bewezen kwaliteit. De traditionele manier om leder te reinigen, is met een vochtige spons. Het leder zuigt de voedingsstoffen en beschermende ingrediënten van natuurlijk glycerine op, en overtollige stoffen kunnen eenvoudig worden weggeveegd. De verfrissende geur van glycerinezeep is een teken van goed onderhouden, zacht en veilig tuig.

Effax producten voor outdoor en ander gebruik zijn gemaakt volgens de zelfde hoge standaarden als de lijn van paardrijproducten, om kwaliteit te bieden die de koper tevreden stelt.

Naast deze fantastische lijn van lederverzorgingsartikelen heeft Effax alles van paardensnacks en traktaties tot shampoos, hoefverzorging, insectenwerende middelen en diverse andere artikelen voor paardenverzorging en onderhoud. Effax heeft aan alle producten evenveel aandacht en zorg besteed met de gezondheid en veiligheid van het paard en de ruiter als hoogste prioriteit.

Probeer Effax producten voor de andere belangrijke onderdelen van je leven, van wandelen tot snelweg. Effax is er trots op natuurlijke producten te fabriceren met alleen de beste ingrediënten. Horze is er trots op om deze diep doordringende lederverzorgende producten aan te bieden.

Lees meer