Bespaar 15% op alle Horze producten
Shop nu

Trikem Vimital Elektrolyte

Artikelnr.: 25759

€ 22,95
(Prijs is inclusief BTW)
Trikem Vimital Elektrolyte
Selecteer maat Maattabel
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Trikem Vimital Elektrolyte
Beschrijving

Beschrijving

Elektrolyt Herstelt de zoutbalans bij zweten Herstelt onbalans elektrolyten als het paard zweet. Een paard kan 10-15 liter vocht per uur verliezen tijdens training. Als alleen water wordt gegeven, kan het tot vier dagen duren voordat het paard de zoutbalans heeft hersteld. De toevoeging van elektrolyten draagt bij aan een sneller herstel en betere prestaties. VIMITAL Electrolyte gaat uit van het herstellen van de zoutbalans hoofdzakelijk door natriumchloride, maar ook andere bestanddelen van natrium, wat de stof is die het paard nodig heeft bij vochtverlies. Een natriumtekort kan de natuurlijke dorstreflex blokkeren, wat het moeilijker maakt om het paard compensatie te geven. Om smakelijkheid te verhogen is VIMITAL Electrolyte geformuleerd in glucose. Een elektrolytentekort kan leiden tot uitdroging, laag rendement, slecht zuurstoftransport en kramp.


Gebruik


Geef na training waar het paard heeft getranspireerd. Je kunt elektrolyten niet van te voren toedienen als preventieve maatregel omdat het lichaam ze niet kan verwerken voor ze nodig zijn. Het beste is om VIMITAL Electrolyte gemengd met water te geven, maar als het paard niet snel genoeg drinkt kan het ook prima door het voer worden gemengd.

Dosering


50 ml per dag bij rustige oefeningen. 100 ml per dag bij intensieve training of zweten. Mix in de voeding voor een snelle en veilige verwijdering of los op in 10 liter water.

INGREDIËNTEN per 100 ml


  • Natrium 33 g
  • Natriumbicarbonaat 22 g
  • Natriumcitraat 11 g
  • Magnesiumsulfaat 12 g
  • Glucose 43 g
Gemiddelde beoordeling
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.