eQuick
eQuick

eQuick

3 items
eQuick eShock Lamb, Achter
Adviesprijs -51%

eQuick eShock Lamb, Achter

€ 91,99
Adviesprijs: € 189,00
Direct leverbaar
eQuick Aero-Magneto Stalbeschermers, voor
Adviesprijs -30%

eQuick Aero-Magneto Stalbeschermers, voor

€ 134,99
Adviesprijs: € 193,00
(1)
eQuick Aero-Magneto Stalbeschermers, achter
Adviesprijs -21%

eQuick Aero-Magneto Stalbeschermers, achter

€ 151,99
Adviesprijs: € 193,00
(3)
Koop eQuick op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

De visie van eQuick 

Na vele jaren ervaring op het gebied van technische sportuitrusting voor onder andere belangrijke merken in de paardensport, heeft Nicola Garbossa eQuick opgericht met als doel nieuwe en innovatieve producten aan te bieden. De ruime ervaring met paarden en de kennis van de materialen helpen eQuick om alles uitvoerig te testen om de klant een perfect eindproduct aan te kunnen bieden. Dag na dag is eQuick enthousiast op zoek naar manieren om te verbeteren en zo de best mogelijke bescherming voor je paard te garanderen. Nieuwe materialen worden getest en innovatieve ideeën worden nagestreefd. 

De perfecte bescherming voor uw paard: Singels en beenbeschermers van eQuick

Het Italiaanse bedrijf heeft zich speciaal toegelegd op de springsport. Peesbeschermers, strijklappen, springschoenen en eQuick singels zijn essentieel om je paard optimale bescherming te bieden, vooral voor hoge sprongen of bij paarden met hoefijzers. De meeste peesbeschermers, strijklappen en kogelbeschermers voldoen aan de huidige eisen van de FEI en zijn goedgekeurd voor springwedstrijden. Alle producten zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en duurzaamheid. De anatomisch gevormde peesbeschermer omsluit de pees en beschermt tegen blessures, terwijl een maximaal comfort wordt gegarandeerd. De buitenkant is versterkt met TPU en de beschermers zijn gevoerd met neopreen of (kunst) bont. Zachte Lycra randen voorkomen schuurplekken en drukpunten en de elastische sluitingen zijn gemakkelijk te verstellen. Je kan kiezen voor een klittenband sluiting of knopjes. Bovendien zorgt een speciaal "Free Torsion System" ervoor dat het been van het paard niet wordt geblokkeerd bij het springen. 

Singels met buikflap van eQuick zijn bijzonder robuust en tegelijkertijd uiterst flexibel en licht van gewicht. Op deze manier beschermen ze de buik van je paard tegen verwondingen zonder het te beperken en in te leveren op bewegingsvrijheid. Dankzij de D-ring of karabijnhaak kunnen borsttuigen en voortuigen, martingalen of andere hulpteugels snel en gemakkelijk worden bevestigd. Hoewel de nadruk op springen ligt, heeft eQuick ook dressuurbeschermers en dressuursingels ontworpen. De speciale Aero Magneto stalbeschermers hebben een therapeutische werking en zijn een ware aanwinst voor het assortiment van eQuick.

Wat is er zo speciaal aan eQuick?

De eShock lijn met het gepatenteerde eFluidGel systeem heeft een speciale luchtblaas gevuld met gel op de meest cruciale punten welke de druk aanzienlijk vermindert door de compressie van lucht en gel en het vermogen om schokken te absorberen. Bij de peesbeschermers vind je deze eFluidGel bubbels aan de achterzijde van de beschermer, bij de strijklappen aan de binnenzijde en bij de singels zit het eFluidGel systeem op de achterzijde van de buikflap.

De NoKill producten van eQuick zijn verwerkt in singels, peesbeschermers, strijklappen, springschoenen en kogelbeschermers. Bij de NoKill producten is geen gebruik gemaakt van echt bont maar kunstbont voor extra comfort. In tegenstelling tot echt lamsvel zijn de producten gemakkelijker te onderhouden, je kan ze gewoon wassen in de wasmachine op 30° en dan laten drogen. Het bont ziet er dan weer als nieuw uit, bovendien blijft het materiaal zacht en behoudt het zijn kleur.

De eQuick eVysor paardenbril - De nieuwe innovatie

Een nieuw tijdperk in oogbescherming voor actieve paarden is aangebroken met de nieuwe eVysor. Deze paardenbril biedt een revolutie in het bieden van maximaal comfort en bescherming voor de ogen van je paard tijdens het rijden. De eVysor biedt superieure UV bescherming tegen de felle zon, bij gevoeligheid van de ogen, ongemak, oogletsel door stof, puin / takken en wind tijdens het rijden. Dankzij de combinatie van design en het gebruik van de beste materialen biedt de eVysor een 360° bescherming voor de ogen van je paard.

Deze paardenbril is uitsluitend bedoeld voor gebruik tijdens het rijden en onder toezicht van je paard. Het is niet aanbevolen om dit product zonder toezicht op een paard te gebruiken, omdat het kan verschuiven als een paard langs zijn ogen probeert te wrijven of vast kan komen te zitten (bijv. aan een hek). De eVysor past over de oren van je paard en klemt onder de kaak. De riemen zijn gemaakt van dik, comfortabel en elastisch materiaal. Hierdoor is de eVysor gemakkelijk op en van het hoofd van je paard te bevestigen over het hoofdstel heen. De eVysor blijft zeer goed op zijn plaats zitten tijdens energieke activiteiten zoals paardrijden en springen.