3 voor 2 op alle producten van Horze & B Vertigo
Bespaar nu

Fleecedekens

Paarden koeldekens zijn belangrijk voor zorgvuldig afkoelen bij fris weer en om verkoudheid te voorkomen en te helpen bij het herstel na inspannende trainingen.

Filter Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Neck
Jouw filters: Wis alle
168 items

Zweetdekens voor paarden zijn een essentieel artikeln voor elk paard om de temperatuur te regelen en veilig af te koelen na inspanning.

Paardenzweetdekens zijn ontworpen om vocht af te voeren voor lucht om door te stromen en de vacht te drogen, terwijl het beschermt tegen tocht en het de lichaamstemperatuur handhaaft. Koeldekens en anti-zweetdekens kunnen worden vastgezet met kruissingels en verstelbare riemen en gespen, of vrij vallend om los over een overhit paard te wikkelen. Een eenvoudige vierkante zweetdeken met een paar losse banden biedt genoeg luchttoevoer tijdens het wandelen of in de box. Een persoonlijkere zweetdeken kan worden gebruikt op reis of om het paard toe te dekken na zware inspanning. Stap in stijl uit de trailer met een modieuze showdeken met koelende eigenschappen om je paard koel, kalm en comfortabel op de weg te helpen.

Anti-zweetdekens zorgen voor maximale luchttoevoer en laten je paard volledig drogen na training of show.

Anti-zweetdekens zijn geventileerd, en houden het lichaam warm terwijl de lucht de vacht kan drogen. En nat, koud paard zal sneller een ziekte oplopen of ongemak ervaren, en dit kan worden voorkomen door op de juiste manier te koelen en te drogen. De verstelbare kruissingels, staartriemen, voorsluitingen en bilkoorden bij veel Horze zweetdekens zijn eenvoudig te verstellen om elk paard comfort en extreme functionaliteit te bieden. Kleuren en stijlen zijn beschikbaar voor elke garderobe en smaak.

Lees meer