25% korting op een product naar keuze! Gebruik de code: HZ25OFF

×

Gera

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

GERA is een Duits familiebedrijf dat gedurende 4 decennia de focus heeft gehad op het ontwikkelen van innovatieve beenbescherming, alsook hoogwaardige singels en zadeldekken. Alle GERA producten worden nog altijd met de hand vervaardigd in Duitsland om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. GERA - veilig door ervaring!

103 items

Gera, een Duitse fabrikant van paardenbeenbeschermers, maakt al bijna vier decennia lang beschermers voor paarden. Dit familiebedrijf maakt hoge kwaliteit beenbeschermers, singels en meer, met gebruik van innovatieve technologie, om de paardenatleet te beschermen tegen de ongemakken van hoog niveau springen, dressuur, en eventingwedstrijden. Gera heeft voor elke behoefte een beenbeschermer, en de mogelijkheden zijn ontelbaar. De vele keuzes beschikbaar bij Horze garanderen dat je de perfecte beenbeschermer vindt voor jouw paard.

Als je wat meer bescherming nodig hebt tijdens training dan typische polobandages kunnen bieden, zijn er de Gera Royal peesbeschermers en pijpkousen voor dressuurtraining, met veilige bescherming tegen blessure en extra steun. De eenvoudig vast te zetten klittenbandbescherming en ondersteunende schokdempende constructie van deze beschermers maken ze ideaal voor training. Combineer deze achterbeenbeschermers met het bijpassende paar voor de voorbenen, en laat je gerust stellen door de neopreen voering en TPU buitenlaag die deze zorgvuldig ontworpen beschermers bieden. Het traagschuim van de Gera Dolphin serie watteren het been, en is duurzaam en beschermend, met Strike-Zone schokdemping, en voorkomt blessures en stress. De beschermers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren om uit te kiezen, voor de aantrekkelijkste uitstraling voor je paard en je wensen.

De Gera Dolphin serie biedt betaalbare beenbescherming met behoud van de hoge kwaliteitsstandaarden die je verwacht van Gera. Deze beenbeschermers zijn vervaardigd met sterke klittenbandsluitingen en een comfortabele Equitex voering voor extra comfort voor het been. De achter peesbeschermers van deze collectie zijn gemaakt met de klassieke BASF-TPU harde buitenkant voor ultieme bescherming tegen bulten en blauwe plekken.

Gera Meditex beschermers bieden compacte steun voor comfort en bescherming. De transportbeschermer is ontworpen voor volledige bedekking voor veiligheid in de trailer, en bedekt het been van knie tot hoef. Voorkom blessure aan de straal van de hoef of de koot doordat je paard comfortabel reist in deze zachte beschermers. De vijf klittenbandsluitingen zorgen ervoor dat de beschermer op zijn plaats blijft. Dit systeem helpt voorkomen dat gevaarlijke bandages losraken en verstrikt raken om de benen van het paard en zorgen voor een onveilige reis. Het neopreen is zacht, en vormt zich om het been, en biedt zachte steun onderweg. Zachte kniebeschermers bieden bescherming terwijl ze zich vormen naar de knie als nodig voor herstel of steun.

Welke Gera bescherm je ook kiest, je kunt er gerust op zijn dat de benen van je paard veilig zijn en ondersteund worden. Horze is er trots op om deze innovatieve beenbeschermers van deze Duitse fabrikant met onberispelijke kwaliteit koopwaar aan te bieden.

Lees meer