De korting wordt afgetrokken van de adviesprijs
Harcour
Harcour

Harcour

Harcour is een Frans ruitersportmerk dat zich niet alleen heeft weten te onderscheiden door zijn elegantie, maar ook door zijn creativiteit en vooruitstrevende innovatie.

152 items
Koop Harcour op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Harcour - Het innovatieve Franse ruitersportmerk

Paardrijden is geen hobby, maar een levensstijl. Daarom ontwerpt Harcour elk jaar twee collecties in beperkte oplage. Deze charismatische ruitersport collecties passen perfect bij het dagelijkse leven van ruiters. Harcour paardrijkleding is modieus en up-to-date en verkrijgbaar voor dames en heren. Harcour heeft daarnaast een permanente collectie met ruitersportartikelen voor training en wedstrijden. Het assortiment bevat rijbroeken, zadeldekjes, Harcour beenbeschermersrijjassen, bodywarmers, paardrijshirts, wedstrijdjasjes en nog veel meer. 

Harcour vergeet niet dat paardrijden een sport is en dringt aan op de keuze van hoogwaardige materialen: elasticiteit voor bewegingsvrijheid, een speciale samenstelling voor een constante lichaamstemperatuur en nauwsluitende materialen voor een fijn contact met je paard.

Sinds de oprichting in maart 2015 is Harcour snel gegroeid en worden de producten gedistribueerd via een netwerk van 500 partnerwinkels in Frankrijk en wereldwijd.

Sinds 2017 is Harcour de officiële leverancier van de Franse teams, in trotse navolging van GPA en Hermès.