Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Haren & Manen & Staartverzorging

Haarproducten voor paarden bewaren balans tijdens het schoonmaken en shampooën van de vacht, manen en staart van je paard. Haarverzorging bij paarden helpt voor het aanmaken van de juiste vochtbalans wanneer regelmatig wassen noodzakelijk is.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
150 items

Paardenhaar producten geven schittering en glans aan de manen en staart.

Met de goede verzorging van het haar van je paard kun je ver gaan om 'm van zijn beste kant te laten zien in de wedstrijdring en rondom de boerderij. De juiste balans tussen reinigingsmiddelen en conditioners houden de vacht van je paard gezond en schoon, en bieden precies de juiste hoeveelheid om de natuurlijke oliën van het paard op peil te houden. Op de goede manier baden en productgebruik onderhouden de huid en vacht, en laten je paard er fris uitzien en voelen. Een fijne shampoo verwijdert vuil en afval en geeft glans en zachtheid. Het gebruik van manen en staart conditioners is een andere goede manier om een luxueuze verschijning en zacht, gezond haar aan je paard te geven. Het gebruik van een ontklittend product houdt de lange staartharen klitvrij, en verminderen de kans op breuk.

Haarverzorging bij paard is een essentieel onderdeel van een goede verzorging.

Een stralende, glanzende vacht is een teken van een gezond paard, en moet de juiste voeding en vachtverzorging wordt je paard een ster. Het aanbrengen van sprayglans geeft glans zonder plakkerige, olieachtige resten, en laten je paard er prachtig uitzien, en glad en zijdeachtig aanvoelen. Een mooie schone vacht voorkomt dat je paard zich gaat schuren, omdat hij geen last heeft van droogheid en een schilferachtige, jeukende huid. Het handhaven van de balans en niet te vaak baden biedt goede effecten op lange termijn voor jou en je paard. Een op citronella gebaseerd product geeft een verfrissende draai aan het bad van je paard, en de geur stoot ook insecten af. De verzorging voor de vacht van je paard betaalt zich terug, en laat hem er gezond en blij uitzien en voelen.