Bespaar 15% op ieder artikel van je keuze van Horze en B Vertigo *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord

Hoefkrabbers

Hoevenkrabbers in kleuren en comfortabel handgreep zijn beschikbaar voor ieders persoonlijke voorkeur. Houdt er meerdere bij de hand om de hoeven van je paard schoon en vrij van vuil te houden.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Prijs
Prijs
Jouw filters:
13 items

Hoefkrabbers zijn een essentieel gereedschap bij de verzorging.

Dagelijkse verzorging houden je paard gezond en blij. Het is belangrijk om de hoeven van je paard voor en na het paardrijden te krabben, of wanneer hij weer binnen komt. Een pijntje in de voet of infectie kan op afstand worden gehouden met correcte dagelijkse hoefverzorging. Verwijder aangekoekte modder en vuil gemakkelijk met een hoefkrabber van Horze. Nat zaagsel en ander vuil kan de kans op infecties of rotstraal verhogen. Zorg ervoor dat je de voeten van je paard schoon houdt om problemen te voorkomen.

Elke poetskist heeft een hoefkrabber of twee nodig.

Kies hoefkrabbers met een simpel rubber handvat, of een combinatie van borstel en krabber. Een soft grip zorgt ervoor dat je de krabber stevig in je hand houdt tijdens het verwijderen van vuil, modder of gravel uit de hoeven van je paard. Behoudt optimale gezondheid van de hoeven met dagelijkse reiniging en voorkom mogelijke blessures of infecties door een twijg of steen. Controleer op losse hoefijzers en borstel vuil weg met regelmatige, dagelijkse hoefverzorging.