Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Hoefverzorging

Hoevenkrabbers, hoefolie en hoefverzorgingsartikelen zoals glans en conditioner houden de hoeven van je paard gezond, schoon en vrij van ziektes.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
95 items

Hoevenkrabbers houden hoeven probleemloos schoon.

Goede hoefverzorging is essentieel voor de paardeneigenaar, en het schoon en gezond houden van de hoeven van het paard is de eerste stap richting het behoud van goede hoefgezondheid. Hoevenkrabbers houd je bij de hand tijdens het poetsen, en is onderdeel van de dagelijkse verzorging. Houd vuil, modder, steentjes en andere rommel uit de hoeven van je paard, ter voorkoming van kreupelheid en ziektes. Hoevenkrabbers passen gemakkelijk in je jaszak voor gebruik in geval van nood onderweg, of in de trailer of truck onderweg. Een goede verzorgingsset bevat ten minste één hoevenkrabber met een borstel op het puntje om de hoeven schoon te houden. Het verzorgen van de hoeven houdt je paard blij en tevreden, zodat je urenlang op hem in het zadel mag zitten.

Hoefverzorging van Horze bevat hoevenkrabbers en meer.

Het verzorgen van de paardenhoeven is een noodzaak en het is van essentieel belang om het beschermen en schoonmaken van de hoeven onderdeel te maken van je dagelijkse routine. Breng hoefolie met een grote zachte borstel aan op de hoefwand en zool van de hoeven om te bevochtigen en te beschermen tegen droogte en scheuren. Zorg voor een goede vochtbalans en behoudt optimale hoefgezondheid met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de verzorging van de voeten van je paard. Het oude gezegde ""Geen hoeven, geen paard"" is vandaag de dag nog altijd actueel. De betrouwbaarheid van je paard hangt af van goede hoefverzorging, en het schoonmaken en verzorgen van de hoeven en een goede hoefsmid betalen zich uiteindelijk terug.