Bespaar 15% op je gehele bestelling *
Gebruik de code: WINTER-SALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Hondensnacks

Hondensnacks

Hondentraktaties zijn de perfecte trainingshulp voor je zich goed gedragende pup. Hondensnacks tonen je huisdier dat hij gewaardeerd wordt, en beloond wordt voor goed gedrag.
19 items

Hondentraktaties zijn een nuttig trainingshulpmiddel voor een goed uitgevoerde taak.

Hondentraktaties van Horze zijn verkrijgbaar in smaken en porties voor iedere hond. De natuurlijke smaken zijn aantrekkelijk en maken training en leren leuk. De beloning van een traktatie is een behulpzame manier om goed gedrag te stimuleren tijdens training. Het bieden van een eenvoudige, kleine hap van een smakelijke traktatie kan zorgen voor een positieve houding, en draagt bij aan een succesvolle trainingssessie voor honden in alle leeftijden.

Hondensnacks kunnen handig zijn als traktatie tussen de maaltijden door.

Hondensnacks zijn een makkelijke manier om wat plezier en liefde aan je hond te tonen, en om hem een taak te laten uitvoeren. Gooi een hondensnack in zijn bench als het tijd is om op te staan. Geef je hond een smakelijke snack als je de deur uit gaat naar het werk, en laat zien dat hij gewaardeerd wordt. Hondensnacks van Horze zijn een gezonde manier om een lichte traktatie te geven, zonder hem vol te stampen, waardoor hij aankomt. Voer hondensnacks met mate zodat hij niet te zwaar wordt en biedt hem een gezond alternatief voor mensenvoeding of restjes.