Nieuwe artikelen & Bestsellers
Hondensnacks

Hondensnacks

Hondensnacks en hondenkoekjes zijn ideaal om goed gedrag van je puppy of volwassen hond mee te belonen. Kauwsnacks kan je geven als beloning, tussendoortje en als gebitsverzorging. Het geven van kauwsnacks aan puppy's en jonge honden kan voorkomen dat ze op schoenen of andere verboden voorwerpen gaan kauwen.

14 items
Koop Hondensnacks op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Hondensnacks en hondenkoekjes zijn ideaal voor het belonen van goed gedrag

Horze heeft verschillende soorten hondensnacks, hondenkoekjes, botten en andere beloningen voor je hond. Ze zijn ideaal om je puppy of hond mee te belonen bij het aanleren van oefeningen, het bevestigen van gewenst gedrag in huis en tijdens het wandelen, op een hondentraining of tijdens het sporten met je hond. Door de verschillende smaken blijft je hond geïnteresseerd en gemotiveerd. Gebruik voor het belonen kleine stukjes, zodat je hond het gemakkelijk op kan eten en niet te snel vol zit. Door goed gedrag te belonen zal je puppy of volwassen hond super snel leren en extra gemotiveerd zijn de oefeningen of het gevraagde gedrag netjes uit te voeren. 

Kauwsnacks zijn perfect als tussendoortje en goed voor het gebit

Kauwsnacks zijn ideaal als tussendoortje en tegelijkertijd een goede gebitsverzorging voor je hond. Je kan je hond er tevens mee belonen; geef je puppy of volwassen hond een kauwsnack als het in de bench gaat. Zo leert je hond dat de bench leuk is en door het kauwen zal je pup of hond uiteindelijk gemakkelijker in slaap vallen. Een gevulde Kong is hiervoor ook ideaal. Bied je hond een kauwsnack aan als het tijdens het koffie drinken of avondeten netjes in de mand blijft liggen en niet bij de tafel staat te schooieren. Naast dat je op deze manier gewenst gedrag kan stimuleren is het kauwen op een bot of snack goed voor het gebit van je hond. Daarnaast is kauwen voor een hond rustgevend waardoor stress en spanning afneemt. Voor puppy's en jonge honden zijn kauwsnacks extra belangrijk. Doordat ze nog moeten wisselen hebben ze extra behoefte aan kauwen. Door voldoende kauwsnacks aan te bieden zal je puppy minder snel schoenen of andere verboden voorwerpen kapot kauwen. Zorg er wel voor dat je hondensnacks altijd met mate voert en voorkom dat je hond te zwaar wordt. Hondensnacks en hondenkoekjes moeten altijd een extraatje zijn naast de vaste voeding van je hond.

Horze heeft hondensnacks, botten en hondenkoekjes van merken als Excellent en Beeztees.