FLITS SALE! Bespaar 10% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Hondenbedden

Hondenbedden van zachte stoffen en designs zijn de beste manier om Fido veilig knus te houden zonder je eigen meubilair of bed op te moeten geven. Hondenkussen zijn perfect om lekker te luieren.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
67 items

Hondenbedden zijn het ultieme nest om je huisdier veilig en comfortabel te houden, zonder daarbij je eigen ruimte op de sofa of bed te moeten opgeven.

Hondenbedden zijn beschikbaar in stoffen, afmetingen en patronen die elke hond bevallen. Doe er een fleece of lamsvel kleed bij om je vriend de luxueuste slaapmogelijkheid te bieden. Houd hondenhaar en vuil buiten je bed, en geef je maatje de perfecte plaats om te rusten met zijn eigen persoonlijke hondenbed. Voorzie van een persoonlijke borduring om zijn bed speciaal te maken met zijn naam in dikgedrukt stiksel.

Hondenkussen geven je beste vriend een zacht, veilig ruimte om te slapen.

Deze bedden laten je huisdier ontspannen, en zien er fraai uit met een persoonlijke draai aan het leven van je hond met een speciale borduring, zoals een monogram. Hondenkussens zijn de perfecte oplossing om te zorgen dat Fido van je meubilair of bed afblijft en hem zijn eigen plekje te geven. Kies uit zachte kussens met fleece, lamsvel of zacht katoen voor maximaal comfort.