Mid Season SALE
Hondenhalsbanden

Hondenhalsbanden

Horze heeft een groot assortiment hondentuigjes, halsbanden en lijnen in de mooiste kleuren en in verschillende stijlen. Of je nu een halsband en riem zoekt voor je chihuahua, labrador of Duitse Dog, wij hebben een set die aan al jouw wensen voldoet. Zo loopt niet alleen je paard, maar ook je hond er trendy bij.

42 items
Koop Hondenhalsbanden op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Hondenhalsbanden zijn verkrijgbaar in trendy kleuren en leuke printjes 

Horze heeft een ruime keuze hondenhalsbanden. Een nylon halsband met kliksluiting is super praktisch en zeer ruim verstelbaar. Ze zijn perfect voor volwassen honden, maar ook ideaal als je pup in de groei is; je maakt ze gemakkelijk groter zodat je niet elke keer een nieuwe halsband hoeft te kopen. Een leren halsband met een gespsluiting geeft een super luxe uitstraling. Kies uit de verschillende printjes en materialen de halsband welke aan al jouw wensen voldoet; gevlochten accenten, polo halsbanden, afgewerkt met wol of corduroy. Wat je smaak ook is, wij hebben de perfecte halsband voor je. Zorg ervoor dat de halsband van je hond altijd goed past en correct is afgesteld. Een te grote halsband kan gevaarlijk zijn, je hond kan zich er in een paniek situatie uit wrikken met alle gevolgen van dien. Daarnaast moet de halsband uit zacht en soepel maar stevig materiaal zijn gemaakt en comfortabel zitten. Het is verstandig de halsband van je hond altijd af te doen als je hem alleen laat, om te voorkomen dat je hond ermee vast komt te zitten. 

Tuigjes zijn het meest geschikt voor trekkende honden

Heb je een hond die erg trekt aan de lijn dan is het beter deze een goed passend hondentuig om te doen in plaats van een halsband. Niet persé omdat je hond hierdoor minder gaat trekken, maar omdat het minder belastend is voor de nek, rug en knieën van je hond. Kies een model met een aanlijnring op de rug van je hond en maak de lijn niet vast voor op de borst. Hierdoor trek je de hond scheef wat (op de langere termijn) voor blessures kan zorgen. Loopt je hond los dan is een halsband uiteraard ook heel geschikt. 

Bij elke halsband en tuig een bijpassende lijn

Maak je set compleet en shop de ideale lijn of riem bij je favoriete halsband of tuig. Een lijn moet voldoende lang zijn tijdens het uitlaten zodat je hond genoeg ruimte heeft om te snuffelen en vrij te bewegen. Zorg dat je een lijn koopt met een gesp welke geschikt is voor het gewicht en de trekkracht van jouw hond. Ook voor verstelbare hondenriemen kan je bij Horze terecht. Kies een hondenlijn met een gevoerd of extra zacht handvat voor meer comfort. 

Horze heeft hondentuigen, halsbanden en lijnen van topmerken als Kentucky, Back on Track, Designed by Lotte en Beeztees.