« Terug / Merken / Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Kentucky Dogwear Hondenhalsband vegan leer

€ 39,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Beste Prijs
Beste Prijs
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Red/Beige
Red/Beige Kentucky Dogwear Hondenhalsband vegan leer
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Speciale eigenschappen Een veganistische en milieuvriendelijke hondenhalsband die elke hond stijlvol staat. De hondenhalsband van zacht vegan leer kan gecombineerd worden met de bijpassende riem om de look compleet te maken. Stoffen & materialen Het veganistische leer is extreem zacht en zeer soepel. Dankzij zijn zachtheid is het materiaal perfect voor honden die gevoelig zijn voor schuurplekken. Het lichte vegan leer is zeer comfortabel om te dragen. De hardware op de hondenhalsband is van verguld. Vorm & maat De hondenhalsband is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Om de perfecte maat voor uw hond te bepalen, kan je het beste de omtrek van de nek van uw hond opmeten. Je kan ook de huidige halsband van uw hond opmeten, indien deze de juiste maat heeft. Vergelijk vervolgens de afmetingen met onze onderstaande maattabel.

Eigenschappen:

  • Vegan leder
  • Zacht materiaal
  • Licht en comfortabel om te dragen
  • Gouden gesp
  • Eenvoudig schoon te maken

Technische omschrijving:

XXS-S.

Wasvoorschriften:

De hondenhalsband van zacht vegan leer is zeer gemakkelijk schoon te maken. Gebruik gewoon een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel om vuile plekken schoon te maken.

Artikelnr.: 338001

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: