Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Hondenriem en halsband

Hondenhalsbanden in diverse kleuren en stijlen voor je vierbenige vriend. Hondenlijnen in diverse lengtes en keuzes vormen samen de perfecte set.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
268 items

Hondenhalsbanden zijn verkrijgbaar in leuke kleuren, modellen en patronen om te voorzien in de wensen en behoeften van iedere eigenaar.

Kies uit nylon hondenhalsbanden met kliksluiting of gespen met een mooie kleur. Mix en match hondenhalsbanden met hondenlijnen met een assortiment van felle variaties en kies uit de vele keuzes van ons kleurenpalet. Hondenhalsbanden kunnen er klassiek en traditioneel uitzien met fijn leder, of flitsende patronen en andere leuke designs van duurzaam nylon. Vind de juiste maat voor je hond met de perfecte maatvoering van kleine hondjes tot forse honden. Geef een persoonlijke draai met een geborduurd monogram, naam of telefoonnummer, en gebruik de halsband als een veiligheidshulpmiddel. De beste vriend van de mens ziet er fantastisch uit en is eenvoudig te lokaliseren als de halsband is voorzien van zijn naam.

Hondenlijnen zijn te mixen en matchen met onze hondenhalsbanden voor een complete uitstraling.

Vind de perfecte lijn in de juiste lengte en patroon om in je behoeften te voorzien. Geef je hond genoeg vrijheid om te rennen met een lijn of tuig dat duurzaam en sterk is, maar genoeg ruimte geeft om te zwerven en op onderzoek uit te gaan. Hondenlijnen van Horze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen met eenvoudige haken en zijn berekend op dagelijkse wandelingen en spelen.