Bespaar tot 25% op je hele bestelling! *
Gebruik de code: SAVEMORE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Hondenbenches en manden

Hondenkooien zijn een veilige oplossing voor je hond. Hondenkooien maken reizen veilig en probleemloos voor de kleine hond in je leven.

Jouw filters:
7 items

Hondenbenches bieden een veilige plaats om te slapen, met privacy en comfort.

Hondenbenches zijn een nuttig trainingsgereedschap voor je huisdier. Honden zijn van nature roedeldieren, en het bieden van een veilige plek waar hij kan ontsnappen aan de dagelijkse activiteit in je huis is een geruststellende gedachte voor je vriend. Gebruik een hondenbench om hem op zijn plek te houden tijdens rustige momenten of bij het slapen. Veel honden zullen zich uit zichzelf terugtrekken naar hun bench voor een dutje of rust. Benches zijn ideaal om honden te scheiden voor rust en veiligheid.

Hondentransportboxen zijn perfect voor kleinere hondensoorten.

Vervoer je pup veilig in de auto naar de dierenarts met een zorgvuldig vormgegeven hondentransportbox van Horze. Kleinere honden kunnen worden gedragen met een tas met zachte bekleding en comfortabele kussens. Transportboxen met harde wanden zijn ideaal voor transport, en de buitenkant beschermt tijdens het reizen. Hondentransportboxen zijn veilig, en voorkomen dat je huisdier onderweg gewond, of zoek raakt.