Bespaar 25% op alle Horze en B Vertigo rijbroeken en -leggings!
Bespaar nu

Hoofdstellen & neusriemen

Hoofdstellen zijn beschikbaar in stijlen en ontwerpen voor elke discipline. Kies uit ons brede aanbod van paardenhoofdstellen voor dressuur, eventing, springen en vrije tijd.

Jouw filters:
120 items

Uitzonderlijk vakmanschap met fijn stiksel en zorgvuldige details maken Horze hoofdstellen superieur wat betreft kwaliteit en vakmanschap.

Hoofdstellen voor disciplines hunting, showspringen, dressuur of eventing zijn verkrijgbaar van licht naar donker premium kwaliteit leder. Dressuurhoofdstellen met zachte vulling en elegante bijpassende teugels hebben ergonomisch ontworpen kopstukken voor optimaal comfort. Een traditionele lage neusriem of stang&trens hoofdstel met zachte soepele teugels en diepzwarte afwerking zijn klassiek en tonen onberispelijke smaak en stijl. Elegant stiksel en verfijnde details zorgen ervoor dat showhoofdstellen voor hunters opvallen in de menigte. Zachte veterteugels en dunne neusriemen, frontriemen en bakstukken geven deze hoofdstellen een verfijnd uiterlijk. Hoofdstellen voor eventing of showspringen hebben allerlei opties, zoals een lage of Mexicaanse neusriem, en teugels van webbing of rubber. Een stevig hoofdstel met een brede neusriem en frontriem is ideaal voor hunters of de recreationele ruiter, en maakt je look compleet. Horze biedt een uitgebreid aanbod aan hoofdstellen voor de behoeften van iedere ruiter, van vrije tijd tot professionele wedstrijden.

Paardenhoofdstellen zijn ook beschikbaar voor specifieke sporten en bevatten diverse accessoires voor iedereen.

Bitloze hoofdstellen zijn een slimme optie voor het paard dat goed zonder bit kan. Ponyhoofdstellen zijn beschikbaar in dezelfde uitstekende kwaliteit die je bij alle Horze hoofdstellen vindt. Synthetische hoofdstellen zijn een goed alternatief voor training zonder de kosten en onderhoud van een gebruikelijk leder hoofdstel. De kwaliteit van materialen en beslag op Horze hoofdstellen zijn ongeëvenaard, en met correct onderhoud gaan deze generaties ruiters en paarden mee.