Lente Sale! Tot 80% korting op tig producten *
Bespaar nu
  • Categorieën

Horseware

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
2 items

Horseware uit Ierland was in het begin van 1985 een pionier op het gebied van uitrijdeken en dekens met de welbekende Rambo Original. Vandaag de dag is Horseware de vertrouwdste naam in paardendekens en is nu leidend in producten voor paarden, honden en mensen. Het Micklem hoofdstel en Ice-Vibe systeem waren de volgende innovatieve doorbraak voor dit gerespecteerde bedrijf.

De Rambo dekenlijn was het oorspronkelijke product van Horseware, en is nog altijd een bestseller. Het Wug design heeft een hoge hals om drukpunten te voorkomen en gaat schuren tegen. Rambo materialen zijn het duurzaamst en onverwoestbaar op de markt met 1000D ballistisch nylon - het zelfde materiaal waar oorspronkelijk militaire kogelvrije vesten van werden vervaardigd. Rambo dekens zijn robuust en warm met comfortabel ademend vermogen. Geen overhitte, ongelukkige paarden tijdens ontijdig weer. Het Rambo Micklem hoofdstel is zorgvuldig ontworpen om de schedel van het paard te passen, en drukpunten te voorkomen op zijn gevoelige neus en keel. Dit multifunctionele unieke hoofdstel kan ook worden gebruikt als longeer kaptoom of bitloos hoofdstel. Het systeem is volledig comfortabel voor het paard en volledig verstelbaar voor maximale controle met onvoorstelbaar comfort en juiste positionering. De Rambo lijn heeft ook zadelonderleggers voor juiste zadelpositie en comfort, alsook hondenbedden, halstertouwen en andere accessoires. De Rambo lijn staat voor onberispelijke kwaliteit en stijl met superieure functionaliteit.

Ice-Vibe beschermers zijn een hoogstaand systeem om vermoeide, pijnlijke benen na zware inspanning te herstellen en genezen. Dit unieke ontwerp pakt de benen in een pak ijs en stimuleert met een batterijgestuurde trilling de bloedsomloop en het herstel. De beenbeschermers stimuleren de bloedsomloop en verminderen zwelling en ontsteking die kan onstaan wanneer spieren overspannen en overtraind zijn. Het gebruik van het Ice-Vibe systeem voor de training kan de kans op een blessure verminderen door het verhogen van de bloedsomloop en helpen bij het opwarmen van de pezen en spieren voor zware inspanning. Dit systeem maakt het gemakkelijk en aangenaam om de benen van je paard af te koelen en ontneemt de noodzaak om het pijpbeen nat te spuiten. Hakbandages zijn ook beschikbaar voor versneld herstel van deze plek met gebruikelijke pijn en ongemak.

De Rhino en Amigo lijnen maken nu ook deel uit van de collectie, en hebben een stijl, gewicht en design die elke koper zullen aanspreken. Blauw en zwart zijn nog steeds de populairste kleuren van deze duurzame, hoge kwaliteit dekens. Veel stijlen zijn verkrijgbaar bij uitrijdekens, staldekens, fleecedekens, walkerdekens, halzen en onderdekens. Rhino dekens hebben een neklijn met hoge uitsnede, vergelijkbaar met de Rambo, en is verkrijgbaar geruit en andere stijlvolle patronen. De Amigo lijn heeft oogverblindende hoofdstellen en halsters, en ook hondenkleding en bedden. De traditionele stijl van een klassiek uitgesneden neklijn is te vinden bij de Amigo lijn van dekens. Scherpe kleurencombinaties en de superieure kwaliteit die je verwacht van Horse is te vinden in de Amigo lijn. Amigo biedt beschermende transportbeschermers voor reizen, en fraaie strepen- en kleurencombinaties voor alle producten in deze lijn. De fraaie halsters en hoofdstellen van deze collectie accentueren het hoofd van je paard met optimale kwaliteit en functie.

Horseware biedt kleding, waaronder jassen en vesten, maar ook rijbroeken en andere mode voor heren, dames en kinderen. Hondenbedden en dekens maken de collectie compleet, en zijn goed te matchen met de kleuren en stijlen van de garderobe van je favoriete paard. Het uitstekende vakmanschap van Horseware producten is ongeëvenaard en verdraagt spelende paarden, terwijl er niet wordt ingeleverd op een mooie uitstraling.