Must-haves voor het vliegenseizoen
Horseware Amigo

Horseware Amigo

De Amigo collectie bevat paardendekens, halsstukken, hondendekens, vliegenmaskers, halsters en transportbeschermers. De waterdichte Amigo dekens kan je onderverdelen in twee varianten; de Amigo Bravo dekens en de Amigo Hero dekens. De Bravo dekens kunnen worden gecombineerd met een Horseware liner. Bij de meeste modellen is een bijpassend halsstuk verkrijgbaar.

46 items
Koop Horseware Amigo op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

De bijzondere kenmerken van Horseware Amigo paardendekens

De Amigo collectie bevat paardendekens, halsstukken, hondendekens, vliegenmaskers, halsters en transportbeschermers. De waterdichte Amigo dekens kan je onderverdelen in twee varianten; de Amigo Bravo dekens en de Amigo Hero dekens. De Bravo dekens hebben bevestigingspunten voor een Horseware liner (onderdeken). De buitenstof van de Bravo waterdichte dekens is gemaakt van zeer stevig 1200 denier polyester. De Amigo Bravo XL dekens zijn speciaal gemaakt voor bredere paarden. Reflecterende accenten maken je paard tijdens het dragen van een Amigo Bravo outdoor deken beter zichtbaar. De vernieuwde Hero waterdichte dekens hebben een 900D air conditioned polyester buitenstof. Dit maakt de Hero dekens sterk, uitzonderlijk goed ademend, lichtgewicht en waterdicht. Daarnaast kan je nu ook kiezen voor de Hero 600D, deze dekens zijn gemaakt van 600D polyester en hebben een aantrekkelijke prijs. De Hero dekens hebben geen bevestigingspunten voor de Horseware liners. De binnenstof van zowel de Bravo als de Hero dekens is glad en zorgt voor een glanzende vacht. De polyester binnenstof is daarnaast ook antistatisch en antibacterieel. Beide type Horseware dekens zijn voorzien van een V-sluiting, disc-sluiting of dubbele voorsluiting.

Horseware Amigo dekens zijn verkrijgbaar in een standaard model zonder hals, met een halve hals of met een hele hals. Er zijn ook losse bijpassende halsstukken verkrijgbaar voor je Amigo deken. De beenuitsparingen geven een goede bewegingsvrijheid. Amigo dekens zijn er in waterdichte uitvoering voor gebruik in de weide of op de paddock, als staldeken, zweetdeken of cooler, speciale stapmolen deken maar de Amigo collectie bevat ook enkele schitterende vliegendekens. De Amigo vliegendekens zijn voorzien van een vaste of afneembare hals en gemaakt uit zeer soepele UV werende stof. Ze sluiten door middel van van een disc-sluiting of dubbele rechte voorsluiting.

De Amigo transportbeschermers hebben een hoog model voor optimale bescherming. Het stevige materiaal zorgt voor steun en is heerlijk zacht gevoerd voor optimaal comfort.

Horseware heeft een enorm assortiment paardendekens zodat je altijd het model, de maat, dikte en uitvoering vindt die geschikt is voor jouw paard. Zelfs aan een collectie ponydekens en veulendekens is gedacht. Of je nu op zoek bent naar een regendeken, winterdeken, staldeken, zweetdeken, eczeemdeken, vliegendeken of onderdeken (liner); Horze heeft de juiste Horseware deken voor je op voorraad.

De Horseware "Mio" dekens is een lijn binnen "Amigo" collectie van Horseware. De Amigo Mio paardendekens van Horseware zijn scherp geprijsde dekens en kunnen gezien worden als het instapmodel van de Horseware range. De aantrekkelijke dekens hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het buitenste materiaal van de Mio dekens is gemaakt van 600 denier polyester Deze paardendekens zijn basic qua stof en materiaal, maar hebben toch een fijne Horseware pasvorm.