Horseware Ice-Vibe

Horseware Ice-Vibe

Horseware biedt onder de naam Ice-Vibe speciale boots aan met een medische werking. De Horseware Ice-Vibe boots combineren koelen met een trilfunctie waardoor herstel wordt bevordert en de kans op peesblessures, zwellingen en gallen wordt verminderd. De Horseware Ice-Vibe boots zijn te gebruiken om blessures te voorkomen maar ook ideaal ter ondersteuning van een sneller en beter herstel in geval van een peesblessure, kneuzing of verstuiking aan de benen van je paard.

4 items
Horseware Ice-Vibe Hakbeschermer

Horseware

Ice-Vibe Hakbeschermer

€ 249,95
(2)
Horseware Ice-Vibe Koelzak

Horseware

Ice-Vibe Koelzak

€ 27,95
(4)
Horseware Ice-Vibe Beschermers Horseware Ice-Vibe Beschermers
Adviesprijs -25%

Horseware

Ice-Vibe Beschermers

€ 202,46
Adviesprijs: € 269,95
(19)
Horseware Ice-Vibe Geïntegreerd paneel, enkele LED

Horseware

Ice-Vibe Geïntegreerd paneel, enkele LED

€ 71,95
(1)
Koop Horseware Ice-Vibe op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

De werking van Horseware Ice-Vibe Boots

Horseware Ice-Vibe Boots zijn beschermers welke je om de benen van je paard kan gebruiken. Ze hebben een koelende werking in combinatie met een trillende functie. Dit zorgt ervoor dat de benen van je paard niet alleen worden gekoeld, maar de trilling zorgt er eveneens voor dat de bloedcirculatie goed op gang blijft. Door het been alleen te koelen vermindert de bloedcirculatie waardoor de zuurstoftoevoer minimaal is. Door de bloedcirculatie op gang te houden blijft de zuurstof toevoer goed waardoor het genezingsproces wordt versneld. Hierdoor worden zwellingen, ontstekingen en pijn verminderd. De Horseware Ice-Vibe Boots verminderen de kans op peesblessures, gallen, kneuzingen en verstuikingen.

Als je de Horseware Ice-Vibe Boots voor de training aan wilt gebruiken is het verstandig alleen de tril functie op stand 1 of 2 aan te zetten en geen cold pack toe te voegen. Op deze manier worden de benen van je paard, en dan vooral de pezen, door de massage voorbereid op het werk. Door het trillen wordt de doorbloeding in de benen gestimuleerd wat de zuurstoftoevoer verbeterd en de kans op blessures verminderd. 

Na het rijden gebruik je de Horseware Ice-Vibe Boots met de vibratie pannels én de cold packs. Stel de trilfunctie nu in op stand 2 of 3. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en zal beschadigd weefsel sneller herstellen. Daarnaast worden zwellingen en ontstekingen voorkomen. 

Heeft je paard al een beenblessure dan zijn de Horseware Ice-Vibe Boots ideaal ter ondersteuning van een goed en snel herstel. Door de unieke combinatie van trillen en koelen wordt het herstel van beschadigd bindweefsel versneld. Door het koelen van de benen worden ontstekingen verminderd. De trilfunctie houdt de bloedcirculatie op gang waardoor de zuurstoftoevoer wordt verhoogd wat heilzaam werkt voor het bindweefsel. Bij het gebruik van de Horseware Ice-Vibe Boots bij een blessure is het aan te raden de trilfunctie op stand 2 of 3 te zetten voor het beste resultaat. 

De Horseware Ice-Vibe Boots worden geleverd met bijpassende cold packs en op accu's werkende vibratie pannels. Dit maakt het mogelijk de boots overal te gebruiken. Je kan ze gemakkelijk opladen met de bijgeleverde oplader. Daarnaast heeft Horze losse accessoires in het assortiment welke passen bij de  Horseware Ice-Vibe Boots.