Horseware Mio

Horseware Mio

De Horseware Amigo Mio collectie bevat weide-, stal- en zweetdekens van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De Amigo Mio paardendekens van Horseware zijn scherp geprijsde dekens en kunnen gezien worden als het instapmodel van de Horseware range. Amigo Mio paardendekens zijn basic qua stof en materiaal, maar hebben toch een fijne Horseware pasvorm.

4 items
Horseware Mio Regendeken Lite, 0 gram
Adviesprijs -20%

Horseware

Mio Regendeken Lite, 0 gram

€ 55,96
Adviesprijs: € 69,95
(22)
Horseware Mio Insulator Staldeken medium dubbel, 150g
Adviesprijs -20%

Horseware

Mio Insulator Staldeken medium dubbel, 150g

€ 57,56
Adviesprijs: € 71,95
(6)
Horseware Mio Deken, 200 grams
tot wel -30% (Adviesprijs)

Horseware

Mio Deken, 200 grams

Vanaf € 59,46
Adviesprijs: € 84,95
(9)
Horseware Mio Vliegendeken

Horseware

Mio Vliegendeken

€ 59,95
(6)
Koop Horseware Mio op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

De voordelen van de Horseware Amigo Mio collectie

De Horseware Amigo Mio dekens zijn gemaakt van nylon ripstop stof. De binnenstof is glad en zorgt voor een glanzende vacht. Mio dekens hebben een dubbele rechte voorsluiting. De door Horseware gepatenteerde beenuitsparingen zorgen voor een goede bewegingsvrijheid voor je paard. De Mio dekens hebben een goede pasvorm en zijn comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in een standaard model zonder hals of met een vaste hals.

De vliegendekens van de Horseware Mio collectie zijn gemaakt van een lichte, robuuste polyester stof met fijne mazen. Ze hebben een goed ademend vermogen. Horseware Mio vliegendekens zijn op de borst, schouders, schoft en langs de hals voorzien van een zachte, gladde nylon voering ter voorkoming van schuurplekken en om de manen van je paard te beschermen.

De Horseware Mio zweetdeken is gemaakt van lichtgewicht polyester stof met mesh channels. Dit materiaal is goed ademend en voert zweet goed af van het paardenlichaam. De Mio staldekens zijn licht van gewicht. De ongevoerde deken is geschikt als bescherming op koele dagen in de zomer, de gevoerde Horseware Mio staldeken is ideaal voor gebruik in de herfst, winter en op frisse dagen in het voorjaar. Je kan ze, evenals de Mio zweetdeken, ook gebruiken tijdens het transport of op wedstrijden.