Horseware Rambo

Horseware Rambo

De Horseware Rambo collectie is het paradepaardje onder de paardendekens. De Rambo collectie bevat dekens die niets te wensen overlaten en overtuigen door hun prachtige look, innovatieve design en hun uitmuntende kwaliteit. Daarnaast is de Rambo collectie rijk aan enkele andere baanbrekende producten zoals het Micklem hoofdstel en de Ionic technologie.

24 items
Horseware Rambo Micklem Wedstrijd Hoofdstel
Adviesprijs -25%

Horseware

Rambo Micklem Wedstrijd Hoofdstel

€ 112,46
Adviesprijs: € 149,95
(24)
Horseware Rambo Micklem Deluxe Comp

Horseware

Rambo Micklem Deluxe Comp

Vanaf € 169,95
Adviesprijs: € 179,95
(4)
Horseware Rambo Tech Duo Deken Horseware Rambo Tech Duo Deken
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Tech Duo Deken

€ 391,96
Adviesprijs: € 489,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Supreme Deken, 420 grams
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Supreme Deken, 420 grams

€ 339,96
Adviesprijs: € 424,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Optimo Liner 200g
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Optimo Liner 200g

€ 82,36
Adviesprijs: € 102,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Cosy Fleecedeken
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Cosy Fleecedeken

€ 124,76
Adviesprijs: € 155,95
(2)
Horseware Rambo Wedstrijddeken
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Wedstrijddeken

€ 103,16
Adviesprijs: € 128,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Ionic Stal Liner, 100 gram
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Ionic Stal Liner, 100 gram

€ 135,96
Adviesprijs: € 169,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Optimo Staldeken 200 grams Horseware Rambo Optimo Staldeken 200 grams
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Optimo Staldeken 200 grams

€ 168,76
Adviesprijs: € 210,95
(3)
Horseware Rambo Deluxe Fleecedeken pony maten

Horseware

Rambo Deluxe Fleecedeken pony maten

Horseware Rambo Droogdeken
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Droogdeken

€ 127,96
Adviesprijs: € 159,95
(1)
Horseware Rambo Micklem Multi Hoofdstel

Horseware

Rambo Micklem Multi Hoofdstel

€ 169,95
(19)
Horseware Rambo Stal Vari Layer, 450g Horseware Rambo Stal Vari Layer, 450g
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Stal Vari Layer, 450g

€ 188,76
Adviesprijs: € 235,95
(5)
Horseware Rambo Ionic Stalbeschermers paar Horseware Rambo Ionic Stalbeschermers paar

Horseware

Rambo Ionic Stalbeschermers paar

€ 127,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Reflecterende Hondendeken, M

Horseware

Rambo Reflecterende Hondendeken, M

€ 39,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Optimo Staldeken 400 grams Horseware Rambo Optimo Staldeken 400 grams
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Optimo Staldeken 400 grams

€ 183,16
Adviesprijs: € 228,95
(3)
Horseware Rambo Ionic Staldeken
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Ionic Staldeken

Vanaf € 122,36
Adviesprijs: € 159,95
(1)
Horseware Rambo Micklem Diamante Comp Horseware Rambo Micklem Diamante Comp

Horseware

Rambo Micklem Diamante Comp

€ 189,95
(1)
Horseware Rambo Micklem Comfort Singel Horseware Rambo Micklem Comfort Singel

Horseware

Rambo Micklem Comfort Singel

€ 155,95
(1)
Horseware Rambo Helix Staldeken met plaat
tot wel -20% (Adviesprijs)

Horseware

Rambo Helix Staldeken met plaat

Vanaf € 99,96
Adviesprijs: € 124,95
(1)
Horseware Rambo Beschermende Halshoes

Horseware

Rambo Beschermende Halshoes

€ 49,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Droogdeken Horseware Rambo Droogdeken
Adviesprijs -20%

Horseware

Rambo Droogdeken

€ 111,96
Adviesprijs: € 139,95
(13)
Horseware Rambo Micklem Halster

Horseware

Rambo Micklem Halster

€ 93,95
Direct leverbaar
Horseware Rambo Waterdichte Fleece Hondendeken, L

Horseware

Rambo Waterdichte Fleece Hondendeken, L

€ 35,95
Direct leverbaar
Koop Horseware Rambo op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

De bijzondere kenmerken van Horseware Rambo paardendekens

De buitenstof van de Rambo weidedekens is gemaakt van ballistic nylon, een oersterke stof welke niet snel zal scheuren. Onder de buitenstof is een Rambo deken voorzien van een extra waterdichte coating welke je deken ook bij een beschadiging van de buitenstof waterdicht houdt, dit is de zogenaamde Aqua Trans technologie. Hieronder zit, behalve bij een ongevoerd model, de voering welke zorgt voor de warmte van de deken. Deze voering houdt warme lucht vast, maar is tegelijkertijd zeer goed ademend. De binnenstof van de dekens is glad en zorgt voor een glanzende vacht. De polyester binnenstof is daarnaast ook antistatisch en antibacterieel. Er zijn Rambo dekens in verschillende diktes en stoffen voor alle weersomstandigheden. Enkele Rambo dekens bestaan uit een combinatie van twee dekens, een waterdichte buitendeken en een warme onderdeken welke volledig aan de deken vast kan worden gemaakt. 

Horseware Rambo dekens zijn verkrijgbaar in een standaard model zonder hals, met een halve hals of met een hele hals. Er zijn ook losse bijpassende halsstukken verkrijgbaar voor je Rambo deken. De door Horseware gepatenteerde beenuitsparingen en de speciale V front closure voorsluiting geven een goede bewegingsvrijheid en voorkomen schuurplekken op de schouders. De meeste Rambo dekens zijn uitgevoerd met 3 singels en sluiten mooi aangesloten om de buik van je paard. Het staartkoord is voorzien van een kunststof afwerking zodat je hem makkelijk schoon kan maken en er geen mest in kan trekken. Reflecterende accenten maken je paard tijdens het dragen van een Rambo outdoor deken beter zichtbaar. 

De speciale Rambo Optimo dekens hebben een extra hoge loopsplit welke doorloopt tot op de schoft. Hierdoor beweegt de voorkant van de deken onafhankelijk van de achterkant. Dit zorgt ervoor dat de Rambo Optimo deken nooit naar achter trekt en ten alle tijden stabiel ligt. De speciale voorkant van de deken zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en is extra comfortabel als je paard zijn hoofd naar beneden doet bij het eten. 

Rambo vliegendekens zijn er in verschillende modellen en uitgevoerd met dezelfde innovatieve eigenschappen als de meeste Rambo weide dekens zoals bijvoorbeeld de V front closure voorsluiting, beenuitsparingen en drie singels. Nylon voering bij de schouders, staartflap en langs de hals voorkomen schuurplekken en beschermen de manen van je paard. De Rambo vliegendekens zijn gemaakt uit UV werend materiaal. Sommige modellen zijn behandeld met de Vamoose technologie waardoor de deken een vliegen en insecten werend effect heeft. Vamoose is een chemisch insecten werend middel gemaakt op basis van de stof permethrin welke wordt vervaardigd uit de chrysanthemum bloem. Het is volledig kleur en geurloos en niet schadelijk voor mensen en paarden. 

De Rambo Ionic producten als dekens en beenbeschermers hebben een heilzame werking op de gezondheid van je paard. Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort welke wordt fijngemalen tot een poeder. Daardoor krijgt deze stof een elektrische lading. De elektrische lading van de toermalijnen stof zet de moleculen die in de lucht hangen om naar negatieve ionen. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft tot gevolg dat de benodigde zuurstof en voedingsstoffen sneller worden getransporteerd naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld, de kans op blessures kleiner wordt en bestaande blessures sneller genezen. De Ionic producten kunnen worden ingezet als ondersteuning van je paard, ter voorbereiding op een training, om het herstel na een zware inspanning te ondersteunen maar ook ter ondersteuning voor een beter en sneller herstel bij een bestaande blessure.

Het Horseware Micklem hoofdstel is een anatomisch hoofdstel ontworpen in samenwerking met William Micklem. Het uitgangspunt bij het ontwerp van dit hoofdstel was het vermijden van druk op gevoelige zenuwen op het hoofd en uitstekende delen van de schedel. Het is ook duidelijk te zien dat bijvoorbeeld de jukbeenderen en uitstekende kiezen van je paard worden ontzien. Het Rambo Micklem Multi hoofdstel is voorzien van een ring op de neusriem voor de bevestiging van een longeerlijn en is eveneens te gebruiken als bitloos hoofdstel. Dit is ook het voornaamste verschil tussen de Rambo Micklem Multi en Micklem competition.

De Horseware Rhino collectie zit wat betreft prijs en kwaliteit tussen de "Amigo" en "Rambo" collectie in. Een groot verschil is dat de Rambo dekens zijn gemaakt zijn van het oersterke Ballistic nylon en de Rhino dekens van 1000D polypropyleen. Dit is ook te merken aan de prijs. De Rhino collectie is iets minder duur dan de Rambo collectie, maar heeft ook een uitmuntende kwaliteit, innovatief design en een perfecte pasvorm. Veel van de unieke eigenschappen komen bij beide Horseware collectie overeen zoals bijvoorbeeld de Aqua Trans technologie, de V-front voorsluitingen, drie singels, de door Horseware gepatenteerde beenuitsparingen en reflecterende accenten op de weide dekens.