15% korting op een product naar keuze van Horze & B Vertigo! *
Ontvang de code

Isolators

Schrikdraad isolators houden het draad en/of lint veilig op zijn plaats, en werken samen met de onderdelen van ons schrikdraadsysteem voor een veilige omheining voor je paarden.

Filter Wis alle
Sorteren op
Prijs
Prijs
Jouw filters: Wis alle
2 items

Isolators voor schrikdraadafrastering houden uw omheining veilig op zijn plaats terwijl de juiste stroom gehandhaafd blijft.

Met conductoren die zijn ontworpen voor omheiningen met koord of band blijft uw schrikdraadafrastering goed en veilig werken. Traditionele ronde isolators voor schrikdraadafrastering hebben een gat waarin het koord van de schrikdraadafrastering kan worden gestoken of kunnen een rand hebben waaromheen het koord wordt gewikkeld zodat het veilig op zijn plaats blijft. Sommige isolators voor schrikdraadafrastering hebben een langere schacht zodat ze aan minder gebruikelijke omheiningspalen kunnen worden bevestigd. Ze zijn ook handig als stangen de toegang bemoeilijken. Van dubbele isolators voor schrikdraadafrastering bestaan er modellen die schrikdraadkoorden of -banden in de hoeken van de ring of omheining houden. Horze heeft alles wat u nodig heeft om een ideale schrikdraadafrastering aan te brengen: banden, koorden en isolators, en connectors en heksystemen. Houd uw paard binnen zijn veilige omheining en bescherm hem met het perfecte draagbare of tijdelijke systeem tegen gevaren. Versterk uw bestaande omheiningen in weiden en velden met een extra beschermlaag in de vorm van een degelijk geïnstalleerde schrikdraadafrastering.

Lees meer